
Balaton
Balaton Füstölt Kacsa Paprikás Kolbász
kb. 250 gkb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A Balaton Füstölt Kacsa Paprikás Kolbász különleges csemege, amely a kacsa jellegzetesen gazdag és omlós húsának köszönheti egyedi ízvilágát. A hagyományos magyar kolbászkészítési módszerek alapján készült termékben a prémium minőségű kacsahús találkozik a válogatott fűszerekkel, elsősorban a zamatos paprikával, amely karakteres, enyhén fűszeres, ugyanakkor kiegyensúlyozott ízt ad a kolbásznak.
A természetes füstölés tovább mélyíti a kacsa húsának telt aromáját, finoman kiemelve annak sajátos zamatát. A kolbász minden falatában egyszerre érződik a hús gazdagsága, a fűszerek harmóniája és a füstös jegyek lágysága. Hidegtálak, szendvicsek vagy egy pohár jó bor mellé is remek választás, de önállóan fogyasztva is igazi gasztronómiai élményt nyújt.
A Balaton Füstölt Kacsa Paprikás Kolbász azok számára készült, akik szeretik a hagyományos ízeket, de nyitottak az egyedi, különleges húsfajtákra épülő kolbászok felfedezésére.
Termelői információ
A Balaton Kolbász Manufaktúra a magyar hagyományok tiszteletére és az innováció iránti elkötelezettségre épít. Küldetésük, hogy a Balaton varázsát és a hazai gasztronómia gazdagságát különleges füstölt kolbászokban és szalámikban adják át. Termékeik 18 különböző állat húsából készülnek – a klasszikus sertéstől és marhától a vadhúsokon át egészen a halig –, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb ízvilágot.
A manufaktúra nagy hangsúlyt fektet a természetességre: adalékanyagok nélkül, hagyományos füstölési technikákkal és gondosan válogatott alapanyagokból dolgoznak. Hisznek abban, hogy a tiszta, természetes ízek nyújtják a legjobb élményt, legyen szó hétköznapi étkezésről vagy különleges alkalomról.
Minden egyes termékük a minőség, a hitelesség és a természet iránti tisztelet szimbóluma, amely emlékezetes ízélménnyel hozza közelebb a fogyasztót a magyar kultúrához és gasztronómiához.
Tárolás
+20°C alatt, száraz helyen, lehetőség szerint függesztve. Minőségét megőrzi vágatlan rúdban (nap/hó/év) lásd a csomagoláson.
Forgalmazó
PELSO Kolbász Manufaktúra Kft.
6760 Kistelek Szőlő utca 3.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| kacsahús | |
| marhafaggyú | |
| Tengeri só | |
| Fűszerek | |
| Fűszerpaprika őrlemény csípmentes | 1.9 % |
| Dextróz | |
| Cukor |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2614 kJ/622 kCal |
| Zsír | 44.4 g |
| amelyből telített zsírsavak | 20.4 g |
| Szénhidrát | 1.6 g |
| amelyből cukor | 0.9 g |
| Fehérje | 20.3 g |
| Só | 3.1 g |
| Élelmi rost | 0 g |