
Pannonhalmi Főapátság
Pannonhalmi Tricollis Trió Díszcsomagolásban
2 250 lHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Pannonhalmi Tricollis Trió Díszcsomagolásban
A válogatás az alábbi tételeket tartalmazza:
- Pannonhalmi Főapátság Tricollis Vörös:
- Alkoholtartalom: 14,5% v/v
Három kékszőlőfajta: Pinot noir, Merlot, Cabernet franc házasítása, amely három dűlőben termett. Acéltartályos erjesztés és kisfahordós érlelés kombinációja, amelynek révén egy könnyed, fiatalos, finoman száraz vörösbor készül.
- Pannonhalmi Főapátság Tricollis Fehér :
- Alkoholtartalom: 13% v/v
A Pannonhalmi Főapátság Tricollis Fehér egy magyar száraz fehérbor, amely a Pannonhalmi Főapátság borászatából származik, a nyugati Magyarországon található híres borvidékről. Ez a bor friss, jól kiegyensúlyozott ízvilágával és elegáns karakterével hódítja meg a borbarátokat.
- Pannonhalmi Főapátság Tricollis Rosé :
- Alkoholtartalom: 13% v/v
Legújabb évjáratú rozéjuk egy meleg évjárat bora, amely behízelgő, népszerű jegyeit a Merlot-Cabernet fajtáktól örökli, míg nélkülözhetetlen frissességéért a Pinor noir felel. Tiszta és vibráló frissítőital, amit a szépen beérett szőlőknek köszönhetően gazdag ízvilág vastagít.

Termékinformáció
Gyermekek elől elzárva tárolandó. 10-12°C-on fogyasszuk.
Termelői információ
A Pannonhalmi Apátsági Pincészet ültetvényeiről származó szőlő feldolgozására a közel 2000 négyzetméter alapterületű, a monostor tövében épült új pincében és borházban kerül sor, amely Szent Márton hegyének délkeleti lábánál helyezkedik el. A szőlő feldolgozásához illetve a bor érleléséhez tájba illő, a domborzati viszonyokat jól kihasználó komplexum épült, amely lehetővé teszi, hogy a Pincészetbe látogatók teljes betekintést nyerhessenek a borászati munkába és annak eredményeibe.
A fajtaszerkezetnek megfelelő pincetechnológia évente több mint 300.000 palack minőségi bor készítésére alkalmas. Olyan rendhagyó borászati eljárást vezettek be, amely alkalmazott szőlőfajtáik magas minőségi potenciálját a legteljesebb mértékben megőrzi. Ennek alapja a négyszintes feldolgozó-épület, ahol lehetőség nyílik a gravitációs anyagmozgatásra. A fehérszőlő mustja a temperált korrózióálló acél erjesztőtérbe kerül, a kékszőlő erjedését fakádak és szabályozható hőmérsékletű fémtartályok szolgálják, a kierjedt vörösborok érlelésére pedig a hegy belsejébe nyúló pinceágak állnak rendelkezésre, de egyes fehérborok is ott érlelődnek kisfahordóban.
Tárolás
7-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.
Forgalmazó
Budapest Bortársaság Kft.
1112 Budapest, Kőérberki út 36
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
A válogatás az alábbi tételeket tartalmazza: Pannonhalmi Főapátság Tricollis Vörös 2024, Pannonhalmi Főapátság Tricollis Fehér 2024, Pannonhalmi Főapátság Tricollis Rosé 2024
Allergének
| Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |