Navigáció kihagyása

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Villányi Vad

Villányi Vad Őz gerinc csont nélkül

kb. 0,54 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG

Ments meg 9012 Ft-ért

kb

 11 265 Ft 20 799 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A Villányi Vad Őz gerinc csont nélkül a vadételek egyik legnemesebb alapanyaga, amely különleges gasztronómiai élményt nyújt a gourmet konyha szerelmeseinek. Az őz húsa finom rostú, kifejezetten omlós állagú, és ízvilága a vadak közül az egyik leglágyabb, legkifinomultabb. A gerinc a legértékesebb részek közé tartozik, mivel természetesen sovány, zsenge és telt aromákkal rendelkezik, így a prémium minőségű húsok kedvelőinek tökéletes választás.

A csontozott gerinc könnyen szeletelhető és változatosan elkészíthető: kiváló alapanyaga lehet elegáns steaknek, szaftos sültnek vagy akár vörösboros, gyógynövényekkel gazdagított ragunak is. Mivel húsa nagyon gyorsan átsül, ideális grillezéshez vagy serpenyőben való sütéshez, ahol a külső része karamellizálódva ropogós réteget kap, miközben a belseje megőrzi szaftosságát. Ízvilágát különösen jól kiemelik az erdei fűszerek – például a kakukkfű, a borókabogyó és a rozmaring –, valamint a testes vörösborok.

Az őzhús nemcsak gasztronómiai, hanem táplálkozási szempontból is előnyös: magas fehérjetartalommal, alacsony zsírtartalommal és könnyen emészthető szerkezettel bír, így egészségtudatos étrendbe is kiválóan beilleszthető.

A Villányi Vad Őz gerinc csont nélkül ideális választás mindazoknak, akik szeretnének egy különleges, mégis elegánsan letisztult vadfogást készíteni otthon. Legyen szó ünnepi vacsoráról, egy exkluzív vendégvárásról vagy egy különleges hétvégi étkezésről, ez a prémium alapanyag a vadgasztronómia legnemesebb arcát mutatja meg.

Termelői információ

A Nógrádi Vadaspark családi gazdálkodás keretein belül működik, mely a Börzsöny lábánál, mintegy 50 kilométerre északkeletre fekszik Budapesttől. A park 110 hektáron terül el, mely egyéni tulajdonban, családi gazdálkodás keretein belül működik. Rohanó világunkban családi gazdaságuk megteremtette a természethez visszavezető utat a Nódrádi Vadaspark képében. 

Itt kisüzemi húsfeldolgozás is folyik – gím- és dámszarvas, őz, muflon és vaddisznó húsából készítenek füstölt árukat. Megbízható minőségű, olcsó árfekvésű, kiváló beltartalmi értékű vadhústermékeket állítanak elő. Vadkészítményeik a hagyományos magyar ízvilágra alapozva, magas színvonalon készülnek saját, családi receptjeik alapján. A Bükki és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság közös védjegyes termelője.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó,0-4°C .

Gyártó

Villányi és Társa Bt.
2642 Nógrád,Szondi u. 67. 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 9 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

őz hús