
Kotányi
Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverék
25 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverék
VÁLTOZATOS ÉS FRISS KEVERÉKEK A TERMÉSZETES ÍZEK KEDVELŐINEK Természetesen - Ízfokozók - Tartósítószerek* - Mesterséges színezőanyagok nélkül.
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi – amely 1881 óta családi vállalkozás – a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.
Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját és szezámmagot tartalmazhat.
Felhasználási javaslat
Fogasfilé cukkinivel
Bevásárlólista 2 fő részére:
- 300 g fogasfilé
- 3-4 EK olívaolaj
- 1/2 csomag Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverék
- Citromlé
- 1 cukkini
Elkészítés:
- A halat tisztítsuk meg, majd itassuk fel a nedvességet és 1-2 EK felforrósított olajon a filéket 2-3 percig pirítsuk, majd szórjuk meg a Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverékkel és alacsony hőfokon süssük át.
- Eközben mossuk meg a cukkinit, kockázzuk fel és a maradék fűszerkeverékkel szórjuk meg, majd 1-2 EK olajon süssük meg.
- A halat és a cukkinit kevés citrommal ízesítsük.

Citromos pirított zöldségek
Bevásárlólista 2 fő részére:
- 1 EK olívaolaj
- 500 g zöldség (pl. gomba, cukkini, kukorica, répa, karalábé)
- 1/2 csomag Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverék
- 1/4 pohár Crème fraîche
Elkészítés:
- A gombát, karalábét és a répát pucoljuk meg és szeleteljük fel, a cukkinit mossuk meg és kockázzuk fel.
- A zöldségeket forró olajon pirítsuk át, majd ízesítsük a Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverékkel, végül adjuk hozzá a Crème fraîche-t.

Termelői információ
Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.
Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.
„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"
Erwin Kotányi

Tárolás
Száraz helyen tartandó
Forgalmazó
Kotányi Hungária Kft.
2045.Törökbálint
Tópark utca 6.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| jódozott étkezési só | |
| Étkezési só | |
| kálium-jodid | |
| barnacukor | |
| Cukor | |
| Cukornádszirup | |
| karamellcukor-szirup | |
| Vöröshagyma | |
| Fokhagyma | |
| Bors | 3.9 % |
| Kurkuma | |
| Rozmaring | |
| Citromhéj | 2.5 % |
| Kakukkfű | |
| Petrezselyem | |
| menta | 1.7 % |
| borsikafű | |
| Bazsalikom | |
| Természetes citrom aroma | |
| tárkony |
Tápérték: 100g
| Energia | 929 kJ/221 kCal |
| Zsír | 1.5 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.4 g |
| Szénhidrát | 42 g |
| amelyből cukor | 36 g |
| Fehérje | 5 g |
| Só | 35.1 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Szójabab |
| Tej |
| Zeller |
| Mustár |
| Szezámmag |