
Cornexi
Cornexi Sárgabarackos müzliszelet joghurtos bevonó talppal, gluténmentes
25 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A Cornexi Sárgabarackos müzliszelet joghurtos bevonó talppal igazán különleges választás azok számára, akik az ínyenc energiapótlás élményét keresik egy kompakt, előrecsomagolt snackben. Ez a szelet összefogja a ropogós extrudált gabonapelyhek és a puha zabpehely rétegeinek textúráját, melyeket zamatos aszalt sárgabarack darabok tesznek gyümölcsösen karakteressé. A sárgabarack könnyedén kiegyensúlyozza a tészta természetes magosságát, és minden egyes harapásban egy napsütötte aromabombát szabadít fel.
Az igazi különlegesség azonban a szelet alján található fehér joghurtos bevonat, amely selymesen öleli körül a gabonarétegeket. Ez nem csupán vizuális és ízélményt ad, hanem krémes textúrájával új dimenziót nyit az élvezetben: kissé savanykás akkordjai kellemes kontrasztot képeznek a gyümölcs édes tónusaival. A bevonat könnyedén omlik, de nem vonja el a figyelmet a szelet tartalmáról, ehelyett finoman fokozza az összhatást.
Minden falatban megélhető a gluténmentes receptúra tudatossága: a termék a gabonák bórás gazdagsága mellett érzékenybarát, ugyanakkor nem átlagos energia- vagy esti nassolási lehetőség. Magaddal viheted az iskolába, irodába, vagy akár túrára is, mert praktikus, hordozható csomagolása minden helyzetben kényelmesen használható.
A Cornexi Sárgabarackos müzliszelet joghurtos talppal a modern életstílushoz igazodó snack, amely egyszerre gondoskodik az energiáról és az ízélményről – valódi kényeztetés, amit nem kell megosztani a tudatossággal.
A márkáról
A Cornexi a hazai müzli- és müzliszelet-piac egyik meghatározó szereplőjévé vált az elmúlt évtizedek során. A márka az 1990-es évek végétől kezdve arra fókuszál, hogy az egészségtudatos fogyasztók számára kínáljon ízletes és tápláló alternatívákat. 2009 óta magyar tulajdonban, a tradicionális értékek és az innováció szellemében működik, aktívan fejlesztve termékkínálatát és gyártástechnológiáját. A Cornexi hitvallása szerint a prémium minőség nem feltétlenül jár magas árakkal: ezért dolgoznak azon, hogy a teljes kiőrlésű gabonák tápláló erejét és a finom ízeket a mindennapi életbe is elérhetővé tegyék. Külön figyelmet fordítanak azokra is, akik speciális étrendet követnek, így gluténérzékenyeknek is kínálnak változatos, ízletes lehetőségeket. A márka termékei frissek, praktikusak, könnyen beilleszthetők a rohanó hétköznapokba, ugyanakkor nem engednek az élményből vagy az ízből, így választásuk egy tudatos, kiegyensúlyozott életstílus része lehet.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó.
Forgalmazó
Cornexi Food Kft.
2700 Cegléd Dorottya u 2.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| glükózszirup | |
| joghurtos bevonómassza | 20 % |
| Cukor | |
| Növényi zsír (pálmamag, pálma, shea) | |
| joghurtpor | 10 % |
| Savanyú tejsavópor | |
| Étkezési sav: citromsav | |
| Emulgeálószer: lecitinek | |
| Aroma | |
| Gluténmentes zabpehely | 18 % |
| Extrudált gabonapelyhek | 13 % |
| kukoricadara | |
| rizsdara | |
| Étkezési só | |
| fruktóz-glükózszörp | |
| Aszalt sárgabarack apríték rizsliszttel | 6 % |
| Aszalt sárgabarack | 85 % |
| Tartósítószer: kén-dioxid | |
| Rizsliszt | |
| Növényi zsír (pálma) | |
| Maltodextrin | |
| Nedvesítőszer: glicerin | |
| Emulgeálószer: lecitinek (szója) | |
| Aroma | |
| Étkezési sav: citromsav | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100g
| Energia | 1722 kJ/409 kCal |
| Zsír | 13 g |
| amelyből telített zsírsavak | 8.4 g |
| Szénhidrát | 66 g |
| amelyből cukor | 28 g |
| Fehérje | 5.4 g |
| Só | 0.12 g |
| Élelmi rost | 3.3 g |
Allergének
| Szójabab |
| Tej |
| Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Földimogyoró |
| Diófélék |
| Szezámmag |