Heineken

Heineken minőségi üveges világos sör 5%

500 ml
Visszaváltható csomagolás
429 Ft 858 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Promóció időtartama: 2024.03.21-2024.05.08
Vásárolj 2 db Heineken terméket, töltsd fel a blokkot a Screvo app-ban, és játssz a BL-szezon legjobb nyereményeiért. Tiéd lehet a 49 db 20.000 Ft-os vásárlási utalvány az 11teamsports.hu-tól, 7 szupermenő szurkolói pakk tablettel és sörrel, illetve rengeteg Scevo pont, amit garantált ajándékokra válthatsz. Minden 3. játékod után pedig indulhatsz a fődíjért is, a privát meccsnézésért. Hozd el akár 20 haverod is és csak a tiétek lesz a Heineken egyik vendéglátóhelye, ahol élőben követhetitek a BL-döntőt. 
A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek és játékszabályzat a Screvo applikációban. 

Heineken minőségi világos sör

1873-ban Gerard Heineken annyira büszke volt újonnan megalkotott prémium sörére, hogy egyből a nevére is vette az összes palackot. Így született meg a Heineken, és vált hamarosan Amszterdam, majd egész Hollandia kedvencévé. Most, 4 emberöltővel később, a minőség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően naponta immár 25 millió Heinekennel koccintanak a világ 192 országában. A Heineken egy lager sör különleges A-élesztő felhasználásával készül, amely az összetéveszthetetlenül harmonikus, enyhén gyümölcsös ízjegyeket garantálja.

Termelői információ

A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. több mint száz éves sörfőzési tapasztalata, valamint nemzetközileg elismert márkái révén a magyar piac meghatározó szereplője. A sörfőzés Sopronban nagy hagyományokra tekint vissza. 1895 márciusában brünni serfőzdetulajdonosok és városi nagykereskedők elérkezettnek látták a pillanatot, és Első Soproni Serfőzde és Malátagyár néven megalapították a soproni gyárat. Az évszázadok óta szőlőtermesztéssel foglalkozó városban már 1523-ban szabályozták a városi tanácsurak a sörkimérést. Az akkori rendelet alapján a ferences barátok este 8-kor azért húzták meg a harangot, hogy a polgároknak tudomásukra hozzák, a sörharang megkondulása után nincs sörkimérés.

Tárolás

Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

​​​Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.
9400 Sopron
Vándor S. u. 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
Árpamaláta
komlókivonat

Tápérték: 100 g

Energia176 kJ/42 kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.