• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Gösser Prémium minőségi világos sör 5%

500 ml
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 389 Ft 778 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Gösser Prémium minőségi világos sör

A válogatott természetes alapanyagokra építő megbízható és tradícionális Gösser Premium mostantól egy fiatalos és modern külsőben érhető el. Az 5% alkoholtartalmú Gösser Premium egy kiváló minőségű világos sör, amely kivételes minőségű Saaz komlóból, valamint 100% árpamaláta felhasználásával készül.

Termékleírás

  • Ahogy több száz éve, úgy ma is minden pohár Gösserben benne van a lényeg: a válogatott természetes alapanyagokra építő sörfőző tapasztalat és a hagyomány.
  • A Gösser Prémium kivételes minőségű Saaz komlóból készülő prémium világos sör. 5%-os alkoholtartalmával minőségében, és megjelenésében egyaránt tükrözi a több mint 1000 éves hagyományos értékeket.

Termelői információ

A Gösser története 1010-ben kezdődött, amikor a gössi kolostorban élő Benedek-rendi apácák először főztek sört. A kedvező éghajlatnak, a gazdagon termő földeknek és a kristálytiszta forrásoknak köszönhetően a sörük hamar népszerű lett, először csak Göss környékén, majd egész Stájerországban.

Ahogy akkor, úgy ma is minden pohár Gösserben benne van a lényeg: a válogatott természetes alapanyagokra építő sörfőző tapasztalat és hagyomány.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.
9400 Sopron
Vándor S. u. 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.