
Szerencsi
Szerencsi Prémium trüffelkrémmel töltött étcsokoládé szaloncukor 250g
250 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Szerencsi Prémium trüffelkrémmel töltött étcsokoládé szaloncukor
Konyakmeggy ízű trüffel krémmel töltött étcsokoládé szaloncukor. Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 70%.
Termelői információ
Cégük termékpalettája rendkívül széles: a Szerencsi klasszikus termékek mellett gyártanak figurákat, karamellákat, drazsékat, különféle desszerteket, szaloncukrokat. Termékeik kakaótartalma a tejcsokoládéban 40%, az étcsokoládéban 70%. A hazai túródesszertek többségénél a fogyasztók szintén Szerencsi gyártású bevonóval találkozhatnak. A folyamatosan bővülő választékukkal a funkcionális igényeknek is igyekszenek megfelelni a fruktózzal vagy édesítőszerekkel készült termékeikkel.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Forgalmazó
Szerencsi Bonbon Kft.
3900 Szerencs, Gyár út 22.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Étcsokoládé | |
| Kakaómassza | |
| Cukor | |
| Kakaóvaj | |
| Emulgeálószer: lecitinek (szója) | |
| Aroma | |
| Trüffel krém max 50% | |
| Növényi zsírok | |
| Pálma, shea | |
| Cukor | |
| alkoholos meggylé | 18 % |
| Zsírszegény kakaópor | |
| glükózszirup | |
| Emulgeálószer: lecitinek (szója) | |
| Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav | |
| Tartósítószer: kálium-szorbát | |
| aromák |
Tápérték: 100g
| Energia | 2193 kJ/528 kCal |
| Zsír | 37 g |
| amelyből telített zsírsavak | 23 g |
| Szénhidrát | 39 g |
| amelyből cukor | 30 g |
| Fehérje | 5.9 g |
| Só | 0.01 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Szójabab |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Földimogyoró |
| Tej |
| Diófélék |