
CALICO chocolate
CALICO Dragées MIX - 4 féle különleges drazséból álló válogatás
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
CALICO Dragées MIX - 4 féle különleges drazséból álló válogatás
Vadonatúj Dragées válogatás négyféle különleges csokoládé kreációval.
- Fagyasztva szárított feketeribizli szemek "Ruby" csokoládé bevonattal. A feketeribizli savasságát körülöleli a ruby csokoládé édessége és vörös gyümölcsös ízvilága.
- Ropogós gabonagolyók kakaóvaj és maracuja tartalmú bevonattal, melyeket egy különlegesen innovatív technológiával készített, passió gyümölcsös csokoládéval vontunk be, ami trópusi frissességet és kellemes gyümölcsösséget kölcsönöz ennek a vegán csokoládé drazsénak.
- Finoman pörkölt egész mogyoró szemek Olaszország méltán híres Piemonte régiójából, melyeket enyhén karamelles ízvilágú, lágy tejcsokoládéval vontunk be egy ellenállhatatlan, fényes tejcsokoládé golyóvá.
- 70%-os étcsokoládéval bevont mazsola szemek, melyek édeskés ízjegyeivel jól harmonizál a többek között madagaszkári kakaóbabokat is tartalmazó csokoládé kellemes savassága.
Kakaó szárazanyag tartalom: az étcsokoládéban min.: 70%, a Ruby mártócsokoládéban min. 47,3%, a tejcsokoládéban és maracujás bevonatban min. 33%.

A márkáról
A Zsámbéki-medence szívében található csokoládé üzemükben 2018 óta gyártanak csokoládé termékeket modern gyártástechnológiával és sok évre visszanyúló szakmai tapasztalattal. Céljuk, hogy olyan csokoládé termékeket készítsenek partnereik és fogyasztóik számára, melyek komplex kivitelezésükkel, különleges ízvilágukkal, letisztult megjelenésükkel mosolyt csalhatnak az emberek arcára a világ minden részén.

Dani Márk közel 15 éve tevékenykedik az édesipar és a gasztronómia világában, bár csokoládé iránti szenvedélye sokkal mélyebbről gyökerezik. Több mint egy évtizedet töltött kakaó- és csokoládé alapanyag forgalmazási területen, együttműködve a hazai édesipar és gasztronómiai elit számos sikeres vállalkozásával, bevezetve a világ egyik vezető csokoládé alapanyag márkáját a magyar piacra. A Csokoládé Akadémia megalapítójaként aktív részese volt a hazai csokoládé piac formálóinak, számos nagyszabású bemutatót és számtalan szakirányú csokoládé kurzust koordinált az évek során.
Tárolás
Napfénytől védett, száraz és hűvös helyen tárolandó, +16-20°C között.
Gyártó
CALICO Kft.
2072 Zsámbék, Dózsa György utca 101.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Cukor |
| Kakaóvaj |
| Kakaómassza |
| pörkölt mogyoró |
| Mazsola |
| zsíros tejpor |
| Sovány tejpor |
| liofilizált feketeribizli |
| Búzaliszt |
| Dehidratált maracuja |
| kukoricadara |
| glükózszirup |
| Zsírszegény kakaópor |
| Emulgeálószer |
| E322 - Lecitinek |
| Természetes vanília és egyéb aromák |
| Savanyúságot szabályozó anyag |
| E330 - Citromsav |
| Napraforgó lecitin |
| Só |
| víz |
| Stabilizátor |
| E414 - Gumiarábikum |
| Növényi olaj |
| Pálma |
| E338 - Foszforsav |
| E200 - Szorbinsav |
| E904 - Sellak |
| etilalkohol |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2245 kJ/537 kCal |
| Zsír | 34.6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 22.6 g |
| Szénhidrát | 46.5 g |
| amelyből cukor | 41.1 g |
| Fehérje | 6.4 g |
| Só | 0.43 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Szójabab |
| Tej |
| Diófélék |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Földimogyoró |
| Szezámmag |