• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Hipertóniás sóoldat

1 db
 2 699 Ft 2 699 Ft/db
Származási ország: Olaszország,

A hipertóniás sóoldat (Steril Sodium Chlorid oldat) az orrjárat tisztítását szolgálja, a babaorrban a beszáradt orrváladék fellágyítására, hogy utána könnyű legyen az orrszívóval a váladékot leszívni. A tisztító és tápláló hatású oldat megszünteti a felesleges váladékot a nyálkahártyán. Amíg a gyermek nem tud magától orrot fújni, a szülőnek kell az orrtisztításról, a váladék leszívásáról gondoskodnia. Ehhez szükséged lesz fiziológiás sóoldatra és orrszívóra!

  • A csomag tartalma 5 ml x 20 darab hipertóniás sóoldat-ampulla (orvostechnikai eszköz).
  • 3,5%-os steril sóoldat a felső légutak tisztítására influenza, megfázás, folyó orr és orrdugulás esetére, az egész családnak.

Használat

Vágd le az egyik műanyag ampulla tetejét. Cseppents 2-3 cseppet a baba egyik orrába, majd egy kézi orrszívóval pumpáld ki vagy szívd le a váladékot. Majd cseppents a baba másik orrába a Chicco fiziológiás sóoldatból, és ugyancsak tisztítsd ki az orrjáratot.

Használható külsőleg egy vattakorongra cseppentve a szem tisztántartására, vagy légterápiás célból az orrba cseppentve. Lehetőleg ugyanazon nap használd fel, mint amikor az ampullát kinyitottad - higiéniai okok miatt.

Szülőnek lenni jó dolog, de mint sok minden ezen a világon, sok erőfeszítést igényel. És ezen az úton előfordulhat, hogy nem mindig érzi magát összeszedettnek az ember. Mi a Chicco-nál azon igyekszünk, hogy ezt a fantasztikus kalandot minél kevésbé nehézzé vagy gyötredelmessé tegyük, figyelve a mai és a jövőbeli szülők igényeire. De amit valójában végzünk, az valami ennél is több: a szülőség ideája, vagyis egy olyan koncepció, amely átfogja azt az egész embercsoportot, akik különböző módon gondozzák a gyermekeiket. Bárhol is vagy a világon, aki gyermeket gondozol, mi ott vagyunk melletted.

Biztosnági figyelmeztetés

A termék külső használatra készült. Ne igya meg, ne fecskendezze be.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Ne tegye a terméket napfényre vagy hőforrás közelébe.

Forgalmazó

Babycare International Kft.
1113 Budapest, Badacsonyi utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.