Navigáció kihagyása

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Seaconn

Shimesaba szeletek

160 g
2690 Ft 16 813 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

Xtra ár:

2421 Ft

Származási ország: Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Makrélaszeletek, pácolt, mélyhűtött. 

A garnélarákból és halból készült sushi feltétek gazdag ízt és prémium megjelenést kölcsönöznek a sushinak. Minden egyes feltét egyedi ízvilággal és finom textúrával rendelkezik, így ideális választás otthoni és professzionális sushi készítéshez. Autentikus japán ízvilágot varázsol az otthonodba. Egyszerűen és gyorsan alkalmazható.

Felhasználás

Kiváló nigiri készítéséhez, luxus kiegészítőként sushi tálakhoz, vagy díszítőelemként sushi tekercsekhez. Különféle rizsfajtákkal és szószokkal is jól kombinálható.

A japán konyha szerelmesei, otthoni szakácsok és profi séfek is örömüket lelik benne – ha szeretnéd új szintre emelni a sushikészítést, ez a termék neked szól!

Hozzávalók

  • 250 g sushi rizs
  • 3 evőkanál rizsecet
  • 1 evőkanál cukor
  • 1/2 teáskanál só
  • 100 g sushi feltét (pl. garnélarák, makrélaszelet, polip, lazac vagy tonhal)
  • Nori (szárított tengeri alga) – opcionális
  • Szójaszósz, wasabi, pácolt gyömbér a tálaláshoz

Elkészítés

  1. Rizs elkészítése: Öblítsd át a sushi rizst hideg víz alatt, majd főzd meg az utasítás szerint. Keverd össze a rizsecetet, cukrot és sót, majd add a még forró rizshez, és óvatosan keverd el. Hagyd kihűlni.
  2. Sushi formázása: Nigiri készítésekor formázz kis ovális rizsgombócokat., Makihoz terítsd a rizst a nori lapra, helyezd rá a feltétet, és tekerd fel.
  3. Feltét hozzáadása: Helyezz egy szelet halat vagy garnélát minden nigiri tetejére, és enyhén nyomd rá. Sushi tekercseknél a szeleteket a tekercs tetejére is helyezheted, majd óvatosan nyomd bele a rizsbe.
  4. Tálalás: Tálald wasabival, szójaszósszal és pácolt gyömbérrel. Jó étvágyat!

Tárolás

Fagyasztva tárolandó. Felengedés után nem fagyasztható le újra.

Faj tudományos neve: Scomber Scombrus

Termelési módszer: Halászott

Halászati-eszköz kategória: kerítőháló

Halászati terület: FAO27.3

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Forgalmazó

Het Spijk

12 I 8321 WT Urk I Hollandia 

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

makréla82 %
hal
Fehér ecet
Cukor
Hínár kivonat

Tápérték: 100 g

Energia1340 kJ/323 kCal
Zsír26.9 g
amelyből telített zsírsavak5.9 g
Szénhidrát1.7 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje18.6 g
1.6 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.