
Seaconn
Shimesaba szeletek
160 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Xtra ár:
2421 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Makrélaszeletek, pácolt, mélyhűtött.
A garnélarákból és halból készült sushi feltétek gazdag ízt és prémium megjelenést kölcsönöznek a sushinak. Minden egyes feltét egyedi ízvilággal és finom textúrával rendelkezik, így ideális választás otthoni és professzionális sushi készítéshez. Autentikus japán ízvilágot varázsol az otthonodba. Egyszerűen és gyorsan alkalmazható.
Felhasználás
Kiváló nigiri készítéséhez, luxus kiegészítőként sushi tálakhoz, vagy díszítőelemként sushi tekercsekhez. Különféle rizsfajtákkal és szószokkal is jól kombinálható.
A japán konyha szerelmesei, otthoni szakácsok és profi séfek is örömüket lelik benne – ha szeretnéd új szintre emelni a sushikészítést, ez a termék neked szól!
Hozzávalók
- 250 g sushi rizs
- 3 evőkanál rizsecet
- 1 evőkanál cukor
- 1/2 teáskanál só
- 100 g sushi feltét (pl. garnélarák, makrélaszelet, polip, lazac vagy tonhal)
- Nori (szárított tengeri alga) – opcionális
- Szójaszósz, wasabi, pácolt gyömbér a tálaláshoz
Elkészítés
- Rizs elkészítése: Öblítsd át a sushi rizst hideg víz alatt, majd főzd meg az utasítás szerint. Keverd össze a rizsecetet, cukrot és sót, majd add a még forró rizshez, és óvatosan keverd el. Hagyd kihűlni.
- Sushi formázása: Nigiri készítésekor formázz kis ovális rizsgombócokat., Makihoz terítsd a rizst a nori lapra, helyezd rá a feltétet, és tekerd fel.
- Feltét hozzáadása: Helyezz egy szelet halat vagy garnélát minden nigiri tetejére, és enyhén nyomd rá. Sushi tekercseknél a szeleteket a tekercs tetejére is helyezheted, majd óvatosan nyomd bele a rizsbe.
- Tálalás: Tálald wasabival, szójaszósszal és pácolt gyömbérrel. Jó étvágyat!
Tárolás
Fagyasztva tárolandó. Felengedés után nem fagyasztható le újra.
Faj tudományos neve: Scomber Scombrus
Termelési módszer: Halászott
Halászati-eszköz kategória: kerítőháló
Halászati terület: FAO27.3
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Forgalmazó
Het Spijk
12 I 8321 WT Urk I Hollandia
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
makréla | 82 % |
hal | |
Fehér ecet | |
Cukor | |
Hínár kivonat | |
Só |
Tápérték: 100 g
Energia | 1340 kJ/323 kCal |
Zsír | 26.9 g |
amelyből telített zsírsavak | 5.9 g |
Szénhidrát | 1.7 g |
amelyből cukor | 0.5 g |
Fehérje | 18.6 g |
Só | 1.6 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Hal |