
Red Master
Csirke mellfilé Mézes-Mustáros ízesítéssel
500 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A Csirke Mellfilé Mézes-Mustáros Ízesítéssel tökéletes választás mindazoknak, akik szeretik az édes és enyhén csípős ízek kifinomult egyensúlyát. A gondosan válogatott, omlós csirkemellfilé darabokat lágy mézes-mustáros pácban érlelték, amely sütés közben kellemesen karamellizálódik, így kívül enyhén ropogós, belül pedig szaftos és omlós marad.
Az édes méz és az aromás mustár tökéletes párost alkot: az édeskés ízvilágot a mustár pikáns karaktere ellensúlyozza, így minden falat gazdag, kerek ízélményt nyújt. A csirke gyorsan átsül grillen, serpenyőben vagy sütőben is, így ideális választás egy gyors, mégis különleges ebédhez vagy vacsorához.
Főbb jellemzők:
-
Kiváló minőségű csirkemellfilé
-
Mézes-mustáros páccal ízesítve
-
Szaftos, omlós textúra, enyhén karamellizált kérges felület
-
Gyorsan és könnyen elkészíthető grillen, serpenyőben vagy sütőben
-
Különleges ízélmény az édes és pikáns ízek kedvelőinek
Tálalási tipp: A tálcából kivett terméket tepsibe helyezzük, 180-200 °C-os sütőben 30-35 percig alufólia alatt sütjük, majd az alufólia eltávolítása után, ízlés szerint 5-10 percig tovább pirítjuk. Grillezés: A rácsra helyezett termékeket kb. 30 perc alatt készre sütjük, sütés közben forgatjuk.
Termelői információ
A Master Good cégcsoport Északkelet-Magyarország területén működik, integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik. A cégcsoport 100%-ban a Bárány család tulajdonában van. A család 114 éve, négy generációra kiterjedően foglalkozik baromfitenyésztéssel, ezáltal Magyarország legrégibb baromfitenyésztő dinasztiája. A tradíciót elindító első generáció a Széchenyi grófok uradalmi baromfitenyésztője volt.
Az általuk képviselt szakma iránti elkötelezettség generációról generációra szállt. A cégcsoport jelenlegi sikereinek a kulcsa is ebből az örökségből ered. A Master Good nem csak a hazai, hanem a nemzetközi piacokon is jelen van. Export tevékenységeik révén termékeiket számos európai országba, valamint más kontinensekre is exportálják. A cég folyamatosan kutatja és fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek és az aktuális piaci trendeknek. Az innováció fontos szerepet játszik a vállalat növekedésében és versenyképességében.
Tárolás
Minimum tárolási hőmérséklet: -2-+4°C
Forgalmazó
Steam Cook Kft.
4542 Petneháza, 091/9. hrsz.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
csirkemellfilé | 78 % |
Ivóvíz | 11 % |
Mézes-mustáros marinád | 9.4 % |
Mustár | 46 % |
víz | |
Ecet | |
Mustármag | |
Cukor | |
Étkezési só | |
Fűszerek | |
Növényi olajok (repce, napraforgó, teljes mértékben hidrogénezett repce) | |
Méz | 8 % |
Cukor | |
Fűszerek | |
Étkezési só | |
Burgonyakeményítő | |
Aroma | |
Pácpor | |
Savanyúságot szabályozó anyagok (nátrium-citrátok, nátrium-karbonátok) | |
szárított glükózszirup | |
Étkezési só | |
Antioxidáns (nátrium-aszkorbát) | |
fűszerkivonat | |
Aroma | |
Étkezési só | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 632 kJ/150 kCal |
Zsír | 4.2 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.9 g |
Szénhidrát | 2.6 g |
amelyből cukor | 2.5 g |
Fehérje | 25 g |
Só | 1.8 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Mustár |