
Augusto Gulliver
Augusto Gulliver Trio karamella-csokoládé
70 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Augusto Gulliver Trio karamella-csokoládé
Vanília ízű fagylalt kakaós bevonatban, karamell ízű szósszal tejcsokoládéban.
A márkáról
Az Augusto Gulliver egy prémium jégkrémmárka, amely kiváló minőségű alapanyagokból készült, gazdag ízvilágú termékeiről ismert. A márka különböző ízeket kínál, beleértve a klasszikus vaníliát, csokoládét, valamint gyümölcsös és egzotikus variációkat is. Az Augusto Gulliver jégkrémek krémes állagukkal és intenzív ízeikkel nyújtanak különleges élményt a fogyasztóknak.
Tárolás
Fagyasztva tárolandó -18 és -25°C között. Felengedés után a termék visszafagyasztása tilos!
Forgalmazó
Hering-Trade Kft.
2881 Ászár
Köztársaság u. 10.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Cukor | |
Sovány tej | |
Kókuszzsír | |
sűrített sovány tej | |
víz | |
Kakaómassza | |
glükózszirup | |
Kakaózsír | |
Édesített sűrített tej | |
Teljes tej | |
Cukor | |
Sovány tejpor | |
vízmentes tejzsír | |
Nádcukor | |
glükóz | |
Zsírszegény kakaópor | 0.5 % |
Emulgeálószerek | |
E4271 | |
Stabilizátorok | |
E410 - Karubin | |
E412 - Guar-gumi | |
Égetett cukor | |
Só | |
Sárgarépalé-koncentrátum | |
Sűrítőanyag | |
E440 - Pektinek | |
Őrölt extrahált vanília hüvely | 0.03 % |
Szín | |
Paprika kivonat | |
E202 - Káliumszorbát | |
Ízesítők | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1511 kJ/362 kCal |
Zsír | 23 g |
amelyből telített zsírsavak | 17 g |
Szénhidrát | 35 g |
amelyből cukor | 32 g |
Fehérje | 3.8 g |
Só | 0.23 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Földimogyoró |
Szójabab |
Diófélék |