
Crem'or
CREM’OR Pistachio Spread
240 gDelivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Crem'or pisztáciakrém 20%
A Crem’Or pisztáciakrém tökéletesen kifejezni a „zöld arany” ízét, amely az egyik legértékesebb összetevő a világ minden részén. Remekül kenhető, croissant-hoz finom krémként és házi sütemények, macaron, keksz, puding alapanyagaként is használható. A termék pálmaolajmentes.
A Crem'or pisztáciakrém sokoldalúan felhasználható a konyhában. Kenhetjük pirítósra vagy palacsintára reggelire, de kiváló töltelék lehet süteményekhez, például tortákhoz vagy muffinokhoz. Keverhetjük joghurtba vagy fagylaltba, hogy különleges ízt adjunk neki, vagy készíthetünk vele házi pisztáciás csokoládét. Egy igazán különleges desszert a pisztáciás tiramisu, melyhez ez a pisztáciakrém kiváló választás.
Termelői információ
A Policom megalakulása óta a fogyasztók egészségét és a környezet tiszteletben tartását helyezte előtérbe. Ezért dolgozói gondosan választják ki az alapanyagokat, előnyben részesítve a termékek olasz és mediterrán eredetét, tiszteletben tartva a természetes ciklusokat. Ezért hisznek az egészséges és fenntartható étrendben.
Tárolás
Hűvös, száraz helyen (12-18 C) tárolandó.
Forgalmazó
Royal Goods Kft.
Szentendre, Kőzúzó köz 6, 2000
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
Cukor | |
Növényi olaj | |
Napraforgó | |
Növényi zsírok | |
Kókuszolaj | |
Kakaóvaj | |
Pisztácia | 20 % |
zsírszegény tejpor | |
Tejsavó | |
Emulgeálószer | |
Napraforgó lecitin | |
Ízesítők |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 2515 kJ/606 kCal |
Fats | 43.1 g |
including saturated fatty acids | 10 g |
Carbohydrates | 45.7 g |
including sugars | 44.1 g |
Protein | 1.9 g |
Salt | 7.6 g |
Fibre | 0.1 g |
Allergens
Tej |
Diófélék |
May contain traces of: |
Szójabab |