Vivino szolgáltatás értékelése

Konyári Loliense Vörös

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 5 690 Ft 
5 690 Ft7 587 Ft/l
Ár Prémium tagoknak: 5 120 Ft
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Olyan kiegyensúlyozott, szép évjárat bora, amelyben Páva és Sessio is született. A három bordeaux-i fajta házasítása a pincét ölelő, Balatonra néző dombokról, a Kishegy és Öreghegy magasabban fekvő területeiről. Gyümölcsösségét tovább színesíti ebben az évben a Merlot túlsúly, fűszerességét a fele részben új, fele részben másod és harmadtöltésű magyar tölgy, amelyben 13 hónapon át érett. Fiatal bor, nagy anyag, újvilági zamatokkal, csikó-korának megfelelően intenzív tanninnal.

Jellemzők

  • Száraz vörösbor.
  • 14%-os alkoholtartalmú.
  • Balatonboglári borvidékről
  • Cabernet Franc és Sauvignon terméséből.
  • Ajánljuk vadhúsok, fűszeres ételek mellé.

Leírás
Száraz vörösbor.

Termékinformáció
Gyermekek elől elzárva tárolandó. 10-12°C-on fogyasszuk.

Termelői információ
A Konyári család nemcsak szereti, de tiszteli is a környezetet: nem használnak például légkondicionáló berendezést, a pince rásimul a domboldalra, és alá is beékelődik – így valósul meg a természetes légkondicionálás. A szőlőművelés tekintetében a lehető legkevesebb permetezést használják, és a birtok részt vesz a szigorú agrár- és környezetgazdálkodási programban. A felhasznált tölgyfahordók fejében 3 hektár tölgyfaerdőt telepítettek, amely 27500 db tölgyfa csemete elültetését jelenti - ezzel is hozzá kívánnak járulni a fenntartható fejlődés eszméjéhez.
Emellett nagy örömükre szolgál, hogy kezdeményezésükre a Vendégház és a Pince körüli kb. 2 ha-os kert megkapta a Helyi Jelentőségű Természetvédelmi Terület besorolást.

Tárolás
7-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó
Budapest Bortársaság Kft.
1112 Budapest,
Kőérberki út 36.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.