
Marks & Spencer
Marks & Spencer Rántott ételhez való szósz halszószból, koriander gyökeréből, piros chiliből és fűszerekből
190 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
M&S Rántott ételhez való szósz halszószból, koriander gyökeréből, piros chiliből és fűszerekből
Egy pirított ételekhez készült szósz, amely halászlével, koriángyökérrel, piros chilivel és fűszerekkel készül. Tökéletes vermicelli rizstésztához, hogy ízletes ételt varázsolj belőle.
A márkáról
A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.
Tárolás
Hideg, száraz és napfénymentes helyen tárold. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Forgalmazó
Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
víz | |
Fokhagyma | |
Cukor | |
Mogyoróhagyma | |
Rizskorpa olaj | |
Halszósz | 5 % |
szardínia | |
Só | |
Kurkuma | |
Koriander gyökér | 2.5 % |
shiitake gomba | |
Gyömbér | |
Módosított tápiókakeményítő | |
Só | |
Őrölt fűszer | |
Kurkuma | |
koriandermag | |
Görögszéna | |
Édeskömény mag | |
Chili por | |
Köménymag | |
fekete bors | |
piros chili | 1 % |
Mustármag | |
Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav | |
Búzaliszt | |
Búzaliszt | |
kalcium-karbonát | |
Vas | |
Niacin | |
Tiamin | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 504 kJ/121 kCal |
Zsír | 6.4 g |
amelyből telített zsírsavak | 1.4 g |
Szénhidrát | 13.7 g |
amelyből cukor | 9.2 g |
Fehérje | 1.5 g |
Só | 2.3 g |
Élelmi rost | 1.1 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Hal |
Mustár |