
Marks & Spencer
Marks & Spencer Zöldborsó leves mentával
400 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Marks and Spencer Zöldborsó leves mentával
Ez a Borsó-menta egy gyors és egészséges ebéd lehetőségét nyújtja. Borsót és aromás mentát a krémes crème fraîche-val. Csak melegítsd fel, és egy szelet ropogós, vajas kenyérrel tálald.
Elkészítés
- Tedd a tartalmát egy fazékba. Melegítsd lassan 3-4 percen keresztül, néha megkeverve, amíg fel nem melegszik. Ne forrald.
- Mikrohullámú sütő- melegítsd magas hőfokon. Öntsd a terméket egy mikrohullámú sütőbe alkalmas edénybe és fedd le szellőző fedéllel. Az idő felénél keverd meg. Melegítse 750W-on 3 per 30 másodpercen keresztül vagy 900W-on 2 perc 30 másodpercig.
A márkáról
A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás
Tárold hűvös, száraz helyen. Felbontás után légmentesen záródó edényben.
Forgalmazó
Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| víz | |
| Fiatal zöldborsó | 23 % |
| Tejszín | 2 % |
| Tej | |
| Créme fraiche | |
| Tej | |
| Kukoricakeményítő | |
| spenót | |
| menta | |
| Só | |
| Hagyma | |
| Zöldségleves | |
| Sárgarépa | |
| gomba | |
| Hagyma | |
| Só | |
| őrölt feketebors | |
| durvára őrölt bors |
Tápérték: 100 g
| Energia | 222 kJ/53 kCal |
| Zsír | 2 g |
| amelyből telített zsírsavak | 1.1 g |
| Szénhidrát | 5.3 g |
| amelyből cukor | 1.3 g |
| Fehérje | 2.4 g |
| Só | 0.53 g |
| Élelmi rost | 2.1 g |
Allergének
| Tej |