
Fresco di Forno
Fresco di Forno Coleslaw tészta saláta baconnal és cheddar sajttal
220 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A Fresco di Forno Coleslaw Tészta Saláta Baconnal és Cheddar Sajttal egy ízletes és krémes fogás, amely a klasszikus coleslaw saláta és az amerikai ízvilág kedvelt elemeit ötvözi. A friss, roppanós káposztás coleslaw alap tökéletes harmóniát alkot a tészta lágy textúrájával, miközben a ropogósra sült bacon darabok és az intenzív cheddar sajt gazdag, sós ízt adnak az ételnek.
Ez a tészta saláta ideális választás egy tartalmas ebédhez vagy könnyű vacsorához, akár önmagában, akár köretként is. Hidegen fogyasztva a legjobb, így kiváló opció piknikre, gyors ebédnek vagy egy finom snacknek a nap bármely szakában.
Termelői információ
A Fresco di Fono Kft. megalapításának a célja az volt – ahogy az a nevében is benne van -, hogy frissen, a sütőből, friss alapanyagokból, otthon akár pár perc alatt elkészíthető, tartalmas készételeket tudjon gyártani a piaci igényeknek megfelelően. Termékeiket otthon a saját sütőjében (vagy grillfunkciós mikrohullámú sütőjében) sütheted készre, így az ételt mindig frissen tudod tálalni, időt és energiát megtakarítva, önfeledten élvezve a receptúráik ízélményeit. Az ételeket gazdag feltéttel készítik elő, így nincs szükség plusz alapanyag felhasználására (mint sokszor más mirelit termék esetén). A cégcsoport nem áll meg, céljuk a portfólió további bővítése.

Tárolás
Tárolás:hűtve, 0-+5°C között.
Fogyasztható
(nap/hónap/év) lásd a címkén. A fogyaszthatósági idő mindig a bontatlan csomagolású termékre vonatkozik.
Forgalmazó
Fresco di Forno Kft
2073 Tök hrsz 03/50
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Főtt hosszúmetélt durumtészta | 48 % |
| Ivóvíz | |
| Durum száraztészta | |
| tésztaipari durum búzadara | |
| Ivóvíz | |
| Sertészsír | |
| Sertészsír | |
| Dextróz | |
| Étkezési só | |
| őrölt fekete bors | |
| Coleslaw saláta | 39 % |
| fejeskáposzta | |
| majonéz | |
| Ivóvíz | |
| Ivóvíz | |
| Módosított keményítő | |
| E1422 | |
| E1414 - Acetilezett dikeményítő-foszfát | |
| kristálycukor | |
| Mustár | |
| Ivóvíz | |
| Mustármag | |
| Ecet | |
| kristálycukor | |
| Étkezési só | |
| Fűszerek | |
| Tartósítószer K-Szorbát | |
| E202 - Káliumszorbát | |
| Élelmiszerszínezék | |
| Ételecet | |
| Étkezési só | |
| Étkezési sav | |
| E330 - Citromsav | |
| Emulgeálószer | |
| Módosított keményítő | |
| E1450 | |
| tojássárgájapor | |
| Tartósítószer | |
| K-szorbát E202 | |
| Sűrítőanyag | |
| Xantán | |
| Színezék | |
| béta-karotin | |
| Sárgarépa | |
| Coleslaw | |
| majonéz | |
| finomított repceolaj | 35 % |
| Ivóvíz | |
| kristálycukor | |
| Ecet | |
| Mustár | |
| Módosított keményítő | |
| Étkezési só | |
| Sűrítőanyag | |
| E415 - Xantángumi | |
| Teljes tej | |
| tojáspor | |
| Tartósítószer | |
| Kálium-szorbát | |
| E211 - Nátrium-benzoát | |
| Étkezési sav | |
| színezékek | |
| Antioxidáns | |
| Kalcium-denátrium-EDTA | |
| Sült bacon kocka | 5 % |
| Sertéshús | 96.1 % |
| Étkezési só | |
| Dextróz | |
| Cukor | |
| Antioxidáns | |
| Nátrium aszkorbát | |
| fűszerkivonatok | |
| Tartósítószer | |
| E250 - Nátrium-nitrit | |
| bükkfa füst | |
| cheddar sajt | 5 % |
| Tej | |
| Étkezési só | |
| oltóenzim | |
| Színezék | |
| bétakarotin | |
| Póréhagyma | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 679 kJ/162 kCal |
| Zsír | 7.6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 2.6 g |
| Szénhidrát | 17.1 g |
| amelyből cukor | 2.1 g |
| Fehérje | 6 g |
| Só | 0.5 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Tej |
| Mustár |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Hal |
| Földimogyoró |
| Szójabab |
| Diófélék |
| Zeller |
| Szezámmag |