
Gentile
Gentile Spagetti durumlisztes száraztészta 12 perces
500 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Gentile Spagetti durumlisztes száraztészta 12 perces
Prémium minőségű, olasz durumbúzából, hagyományos technológával készült száraztészta. A spagettit Olaszország számos legikonikusabb tésztaételében használják (gondoljunk csak a carbonarára és az amatricianára), de jellegzetes formája jól párosul különféle szószokkal és hozzávalókkal.

A márkáról
Az 1876-ban alapított Pastificio Gentile egyike azoknak a történelmi kézműves gyáraknak, amelyek a Nápoly mellett fekvő Gragnano városát a világhírű olasz tészta egyik fővárosává tették. Gyárukban ma is a hagyományos gyártási módszerekkel dolgozik, nagy figyelmet fordítva minden részletre, az alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyártási fázisok ellenőrzéséig. Kizárólag a legjobb minőségű olasz durum búzát használnak, például a különleges Senatore Cappelli búzafajtát, amit Campobasso városában működő Ferro Brothers malomban őrölnek meg. A tészta formázása bronz szerszámokkal történik, ami durvább, porózusabb állagot ad, ami házias jelleget ad a tésztának . A kiváló minőségű alapanyagoknak és a Cirillo természetes szárítási módszernek köszönhetően a tökéletes, prémium minőségű tésztákat készítenek.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Culinaris Kft.
1022 Budapest, Bimbó utca 4.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| durum búzadara |
| víz |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1460 kJ/336 kCal |
| Zsír | 1.5 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.5 g |
| Szénhidrát | 69 g |
| amelyből cukor | 4 g |
| Fehérje | 14 g |
| Só | 0.01 g |
| Élelmi rost | 4 g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |