
Csíz
Csíz habart natúr joghurt
500 mlÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Sűrű, krémes, házi joghurt természetesen, adalékmentesen, tartósítószer mentesen. Műanyag üvegben szállítjuk!
A Csíz Habart Natúr Joghurt egy krémes, selymes állagú, természetes ízű joghurt, amely kizárólag magas minőségű tehéntejből, tejszínből és joghurtkultúrából készül. A habart eljárásnak köszönhetően a joghurt különösen lágy és homogén textúrájú, a szokásosnál magasabb, 7%-os tejzsírtartalommal, amely igazán selymessé és ízletessé teszi a terméket.
Főbb jellemzők:
- Természetes összetevők: adalékanyagok, sűrítőszerek és mesterséges ízfokozók nélkül.
- Habart technológia: selymes, homogén állag, amely kellemesen krémes érzetet nyújt.
- Élőflórás joghurt: támogatja az emésztést és a bélflóra egészségét.
- Sokoldalúan felhasználható: önmagában, gyümölcsökkel, müzlivel, turmixokhoz, öntetekhez vagy főzéshez is kiváló.
- Magas tejzsírtartalom: 7%-os zsírtartalom a gazdagabb ízélményért.
Termelői informció
Sajtkészítő műhelyünk története 2010-ben kezdődött, amikor az első saját sajtot még otthon, a konyhánkban készítettük el egy interneten talált recept alapján. Azonnal sikerült tökéletesíteni, és ezzel egy új szenvedély is megszületett. Az autodidakta tanulás és a folyamatos fejlődés már az első pillanattól kezdve meghatározó volt számunkra: szakirodalmat tanulmányoztunk, képzéseken vettünk részt, és mesterektől tanultunk. Első mentorunk Pozsa Panni volt, akinek a tudása és útmutatása elindított bennünket ezen a pályán.
Az évek során tovább fejlesztettük ismereteinket, szoros kapcsolatot ápolunk magyar és külföldi sajtmesterekkel, és rendszeresen részt veszünk nemzetközi szakmai képzéseken. Kiemelkedő mérföldkő volt számunkra a 2019-ben, a franciaországi Aurillacban elvégzett kéksajt-tanfolyam, amely mélyebb betekintést nyújtott a hagyományos francia sajtok világába.
A kezdeti hobbiból hamar hivatás lett: a menedzseri munkát hátrahagyva főállású sajtkészítőként vágtunk bele a mesterségbe, azzal az elhatározással, hogy kompromisszumok nélkül a legmagasabb minőséget nyújtsuk. 2016-ban elkészült a HACCP előírásainak megfelelő sajtműhelyünk, ahol modern technológiával, de hagyományos eljárásokkal készítjük sajtjainkat.
A műhelyben családi összefogásban dolgozunk: férjem, Réthy György is csatlakozott hozzánk, akinek gyakorlati és műszaki tudása nélkülözhetetlen a modern üzemi háttér kialakításában és fenntartásában. Sikereink titka az elhivatottság, az összefogás és a szeretet, amely minden sajtunkban benne van – innen ered mottónk is: Sajtok szeretettel!
Szakmai elismerések
2016 óta rendszeresen részt veszünk magyar és nemzetközi sajtversenyeken, ahol termékeink kiemelkedő eredményeket érnek el. Legnagyobb büszkeségünk a 2021-es World Cheese Award-on elért világbajnoki negyedik helyezés, ahol sajtunk elnyerte a verseny legjobb kézműves sajtja díját is. Ezek az elismerések visszaigazolják elhivatottságunkat és azt a törekvésünket, hogy a legkiválóbb minőségű, kézműves sajtokat kínáljuk vásárlóinknak.
Tárolás
Hűtve tárolandó, 5-8°C közötti hőmérsékleten.
Forgalmazó
Csíz Sajtműhely Kft.
2471 Baracska, Templom u. 6
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
pasztőrözött tehéntej |
kultúra |
Tápérték: 100 g
Energia | 238 kJ/57 kCal |
Zsír | 3.3 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.2 g |
Szénhidrát | 3.5 g |
amelyből cukor | 3.2 g |
Fehérje | 3.1 g |
Só | 0.1 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |