Manner

Manner kakaós-mogyorókrémmel töltött ostya

400 g
 1 999 Ft 4 998 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

Akár egy kellemes kávézáshoz, akár nassoláshoz vesszük elő – az extra gazdagon töltött kerek finomság mindenképp ámulatba ejt!

A Manner tortácska 1996 óta a cég legkedveltebb termékei közé tartozik: három réteg ropogós Manner-ostya mogyorós kakaókrémmel gazdagon töltve, praktikus, kerek formában – ezért nevezzük „tortácskának“. De nemcsak a ropogós, kerek ostya és a krém magas mogyorótartalma, hanem a saját pörkölésű, különleges ízű kakaó miatt is ritka élvezetet nyújt a Manner tortácska.

Tudtad? Mivel a Manner tortácska kerek, de nagy, négyszögletes ostyából vágjuk ki, a maradék leesik. Ez nem vándorol a Manner-munkatársak tányérjára, hanem a régi cukrászhagyomány szerint felhasználjuk a krémhez. A tortácskát a Manner minőségi garancia elveinek és a fenntartható kakaótermesztésnek megfelelően állítjuk elő.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

Mint minden komoly sikertörténet ez is egy különleges és egyedülálló személyiséggel kezdődött a vállalat hőskorából. A kereskedő végzettségű Josef Manner 1890-ben a bécsi Stephansdomtól egy kőhajításnyira nyitotta meg első üzletét, amiben elsősorban táblás csokoládét és fügekávét árult. Josef Manner a kezdetektől fogva azt a stratégiát követte, hogy a konkurenciánál jobb minőségű csokoládétermékeket áruljon olcsóbban: „Minden gyermek, aki egy krajcárt is ad az én termékeimért, ne csak egy édességet kapjon, hanem értékes élelmet is” – mondogatta előszeretettel.

Tárolás

Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Ed. HAAS Hungaria Kft.
9024 Győr, Táncsics Mihály utca 19.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.