Manner

Manner mogyorókrémmel töltött ropogós ostyaszeletek

400 g
 1 999 Ft 4 998 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

A Manner klasszikusa most új, praktikus csomagban!

A Manner eredeti nápolyi  a Manner termékcsalád rózsaszínű klasszikusa –az öt réteg ropogósan lágy ostya és négy réteg finom mogyorós-kakaós krémtöltelék rendkívüli élvezetet nyújt. Az ostyákat eredeti recept alapján sütjük, és a legjobb alapanyagok révén egészen kiváló ízélményt biztosítunk a jól bevált Manner minőségben. A praktikus, visszazárható 200 g-os csomag tökéletesen alkalmas a nyugodt otthoni pillanatokhoz vagy az irodai kávészünethez.

Tudtad-e? A Manner eredeti nápolyit 1898-ban alkotta meg Bécsben a cégalapító, I. Josef Manner. Formája és alapreceptje a mai napig változatlan. A Manner minőségi garancia jegyében készült Manner eredeti nápolyihoz kizárólag fenntartható kakaótermesztésből származó kakaóbabot használunk, amelyet mi magunk pörkölünk. Emellett a Manner eredeti nápolyi kezdetektől fogva vegán termék.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

Mint minden komoly sikertörténet ez is egy különleges és egyedülálló személyiséggel kezdődött a vállalat hőskorából. A kereskedő végzettségű Josef Manner 1890-ben a bécsi Stephansdomtól egy kőhajításnyira nyitotta meg első üzletét, amiben elsősorban táblás csokoládét és fügekávét árult. Josef Manner a kezdetektől fogva azt a stratégiát követte, hogy a konkurenciánál jobb minőségű csokoládétermékeket áruljon olcsóbban: „Minden gyermek, aki egy krajcárt is ad az én termékeimért, ne csak egy édességet kapjon, hanem értékes élelmet is” – mondogatta előszeretettel.

Tárolás

Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Ed. HAAS Hungaria Kft.
9024 Győr, Táncsics Mihály utca 19.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.