Manner

Manner Mignon Sticks

30 g
 309 Ft 10 300 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

A nemes csokoládék rajongóinak - a praktikus, ropogós útravaló!

A Manner Mignon Sticks csábító ereje az eredeti Manner-ostyában, a lágy mogyorókrémben és a finom étcsokoládéból készült bevonatban rejlik. A legkedveltebb ízváltozat különösen ropogós csokiélményt nyújt útközben. Két szelet egy csomagban - megoszthatod vagy megtarthatod a dupla élvezetet. Kapható egyenként (30 g) és hármas kiszerelésben is.

A „Mignon” francia eredetű szó és azt jelenti: „édes és kedves” Ugyanúgy, mint... a Mannertől a Mignon Sticks. A Manner Sticks a Manner által képviselt minőséggarancia és a fenntartható kakaógazdaság elvei szerint készül.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

Mint minden komoly sikertörténet ez is egy különleges és egyedülálló személyiséggel kezdődött a vállalat hőskorából. A kereskedő végzettségű Josef Manner 1890-ben a bécsi Stephansdomtól egy kőhajításnyira nyitotta meg első üzletét, amiben elsősorban táblás csokoládét és fügekávét árult. Josef Manner a kezdetektől fogva azt a stratégiát követte, hogy a konkurenciánál jobb minőségű csokoládétermékeket áruljon olcsóbban: „Minden gyermek, aki egy krajcárt is ad az én termékeimért, ne csak egy édességet kapjon, hanem értékes élelmet is” – mondogatta előszeretettel.

Tárolás

Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Ed. HAAS Hungaria Kft.
9024 Győr, Táncsics Mihály utca 19.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.