
Lindt
Lindt Excellence Crispy Biscuit & Orange
100 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Lindt Excellence Crispy Biscuit & Orange
Étcsokoládé ropogós ostya darabokkal (8%) és narancslé-zselé darabokkal (4%).
Termelői információ
A Lindt Csokoládé Mesterei 1845 óta készítik a legfinomabb svájci csokoládékat, és a legmegkülönböztetettebb figyelemmel, kreativitással vetik bele magukat a változatos és egyedi pralinék készítésébe. A legínyencebb csokiértők érzékeit is elvarázsoló kínálatban számos pralinéból választhatunk, legyen az akár tejcsokis, étcsokis, mogyorós, nugátos desszert, akár ezek válogatása is, vagy az igazán különleges élményt nyújtó csokilapocskák, illetve a sztárterméknek számító mini praliné válogatás, amellyel bárkinek kedvére lehetünk.
Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.
Forgalmazó
Lindt&Sprüngli (CEE) s.r.o.
Karolinská 1, 186 00 Praha 8, Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Cukor | |
Kakaómassza | |
Ostya darabok | 8 % |
Rizsliszt | |
Cukor | |
Kukoricakeményítő | |
Kukoricaliszt | |
Emulgeálószer | |
Szójalecitin | |
Só | |
Narancszselé darabok | |
Narancslé sűrítményből | 52 % |
Cukor | |
invertcukor | |
Citromlé sűrítmény | |
Ananász | |
zselésítőanyag | |
E440 - Pektinek | |
Természetes narancs aroma | |
Kakaóvaj | |
vízmentes tejzsír | |
Kókuszzsír | |
Emulgeálószer | |
Szójalecitin | |
Természetes narancs aroma | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 2157 kJ/517 kCal |
Zsír | 29 g |
amelyből telített zsírsavak | 17 g |
Szénhidrát | 55 g |
amelyből cukor | 47 g |
Fehérje | 5.6 g |
Só | 0.07 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Szójabab |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Földimogyoró |
Diófélék |
Szezámmag |