
Bona Vita
Bona Vita zabkása málnával
60 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Bona Vita zabkása málnával
Laza gabonakeverék málnás kásához. 1 adag keveréket önts fel 150 ml forró vízzel.
Termelői információ
A BONAVITA, spol. s r.o. 1991-ben indult, amikor a jelenlegi tulajdonosok családi vállakozásként megalapították. A BONAVITA vezető cseh élelmiszeripari vállalat, amely egészséges ételeket és termékeket gyárt és értékesít, melyek segítenek az embereknek a megfelelő táplálkozás fenntartásában. A „bona vita” kifejezés latin eredetű, jelentése: „jó élet”. A „jó élet” filozófiája kulcsfontosságú termékek fejlesztésében.
A BONAVITA portfóliója széles termékkínálattal rendelkezik, beleértve a reggeli gabonapelyheket, müzlit, zablisztet, gabonaféléket, dióféléket, gabona italokat, sült és puffasztott termékeket, pattogatott kukoricát, tésztákat.
A BONAVITA legfontosabb értékei a termékek minősége és a vevői elégedettség. Ezért folyamatosan modernizálja gyártóüzemét modernizálását, célja a gyártás minőségének javítása.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Forgalmazó
BONAVITA, spol. s r.o.
251 63 Kunice, Hlavní 32, Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
teljes kiőrlésű zabpehely | 59 % |
tejsavópor | |
glükózszirup | |
fruktóz | |
Nádcukor | |
Kukoricakeményítő | |
napraforgóolaj | |
Fagyasztva szárított málna | 1.2 % |
Tejfehérje | |
Étkezési só | |
Aroma | |
savanyúságot szabályozó | |
E330 - Citromsav |
Tápérték: 100 g
Energia | 1646 kJ/390 kCal |
Zsír | 7.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 1.1 g |
Szénhidrát | 68 g |
amelyből cukor | 21 g |
Fehérje | 9.7 g |
Só | 0.73 g |
Élelmi rost | 6.4 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Szójabab |
Diófélék |