Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Ez a tartózkodási helyed?

Add meg a címed a pontos szállítási idők és a releváns választék megtekintéséhez.

Kosár

HúsSzabóság

HúsSzabóság Magyar Angus Skirt Steak

kb. 480 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

This product stays fresh for an average of 6 days after delivery, with a guaranteed minimum of 2 days. If you are not satisfied we will give you a refund.
Elfogyott. Várható ma.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A HúsSzabóság Magyar Angus Skirt Steak egy prémium minőségű hús, mely a magyar Angus marhából származik. A skirt steak a marha hasizmából származó húsdarab, amely különösen ízletes és szaftos, ha megfelelően készítik el. A hús rostozott szerkezete miatt gyorsan átsül, és rendkívül ízletes grillezve, serpenyőben sütve vagy pörköltként is.

Grillezett Magyar Angus Skirt Steak

Hozzávalók:

  • 1 db Magyar Angus Skirt Steak
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál friss rozmaring, aprítva
  • 1 evőkanál friss fokhagyma, aprítva
  • Só és bors ízlés szerint
  • 1 lime leve (opcionális)

Elkészítés:

  1. Marinálás: A skirt steaket egy tálba helyezd, öntsd rá az olívaolajat, add hozzá a rozmaringot, fokhagymát, sót és borsot. Ha szeretnéd, egy lime levét is facsarhatsz rá, hogy friss, citrusos ízt adjon a húsnak. Jól keverd össze, és hagyd pihenni 15-30 percig, hogy átjárja a fűszerek íze.
  2. Grillezés: Ha van grilleződ, akkor melegítsd elő közepes-háromnegyed erősségűre. A skirt steak gyorsan átsül, így 2-3 percig süsd mindkét oldalát, hogy kívül ropogós, belül pedig szaftos maradjon. Ha serpenyőben sütöd, akkor egy közepes hőfokon süsd 2-3 percig mindkét oldalán.
  3. Pihentetés: A grillezés után hagyd pihenni a húst 5-10 percig, hogy a húslevek visszazáródjanak, és még szaftosabb legyen.
  4. Tálalás: Az elkészült steaket szeleteld vékonyan, a rostokkal ellentétesen, hogy könnyebben harapható legyen. Tálalhatod friss salátával, sült zöldségekkel vagy akár egy finom burgonyapürével is.

Egy egyszerű, gyors és nagyon ínycsiklandó étel, amivel biztosan lenyűgözöd a vendégeidet vagy a családot!

Termelői információ

Szakértelem és munka iránt szenvedély jellemzi a HúsSzabóság henteseit. Termékeiket a többéves tapasztalatnak köszönhetően úgy válogatták össze, hogy közöttük mindenki megtalálja a saját igényeinek és elképzeléseinek megfelelő húsokat. Hisznek a minőségben, így mindenből – legyen az marha-, sertés-, baromfihús vagy füstölt áru – kizárólag prémium termékeket kínálnak, melyek a lokális termelőkön túl, a világ számos tájáról érkeznek kínálatukba, és most már a mi polcainkra is.

Tárolás

Fénytől védett, száraz, hűvös helyen, 2 és 5 °C között tároljuk! A vákuumcsomagolás megbontása után azonnal használja fel a terméket!

Forgalmazó

Ignátz Húskereskedelmi Kft.

1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.