
HúsSzabóság
HúsSzabóság Magyar Angus Skirt Steak
kb. 480 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A HúsSzabóság Magyar Angus Skirt Steak egy prémium minőségű hús, mely a magyar Angus marhából származik. A skirt steak a marha hasizmából származó húsdarab, amely különösen ízletes és szaftos, ha megfelelően készítik el. A hús rostozott szerkezete miatt gyorsan átsül, és rendkívül ízletes grillezve, serpenyőben sütve vagy pörköltként is.
Grillezett Magyar Angus Skirt Steak
Hozzávalók:
- 1 db Magyar Angus Skirt Steak
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál friss rozmaring, aprítva
- 1 evőkanál friss fokhagyma, aprítva
- Só és bors ízlés szerint
- 1 lime leve (opcionális)
Elkészítés:
- Marinálás: A skirt steaket egy tálba helyezd, öntsd rá az olívaolajat, add hozzá a rozmaringot, fokhagymát, sót és borsot. Ha szeretnéd, egy lime levét is facsarhatsz rá, hogy friss, citrusos ízt adjon a húsnak. Jól keverd össze, és hagyd pihenni 15-30 percig, hogy átjárja a fűszerek íze.
- Grillezés: Ha van grilleződ, akkor melegítsd elő közepes-háromnegyed erősségűre. A skirt steak gyorsan átsül, így 2-3 percig süsd mindkét oldalát, hogy kívül ropogós, belül pedig szaftos maradjon. Ha serpenyőben sütöd, akkor egy közepes hőfokon süsd 2-3 percig mindkét oldalán.
- Pihentetés: A grillezés után hagyd pihenni a húst 5-10 percig, hogy a húslevek visszazáródjanak, és még szaftosabb legyen.
- Tálalás: Az elkészült steaket szeleteld vékonyan, a rostokkal ellentétesen, hogy könnyebben harapható legyen. Tálalhatod friss salátával, sült zöldségekkel vagy akár egy finom burgonyapürével is.
Egy egyszerű, gyors és nagyon ínycsiklandó étel, amivel biztosan lenyűgözöd a vendégeidet vagy a családot!
Termelői információ
Szakértelem és munka iránt szenvedély jellemzi a HúsSzabóság henteseit. Termékeiket a többéves tapasztalatnak köszönhetően úgy válogatták össze, hogy közöttük mindenki megtalálja a saját igényeinek és elképzeléseinek megfelelő húsokat. Hisznek a minőségben, így mindenből – legyen az marha-, sertés-, baromfihús vagy füstölt áru – kizárólag prémium termékeket kínálnak, melyek a lokális termelőkön túl, a világ számos tájáról érkeznek kínálatukba, és most már a mi polcainkra is.
Tárolás
Fénytől védett, száraz, hűvös helyen, 2 és 5 °C között tároljuk! A vákuumcsomagolás megbontása után azonnal használja fel a terméket!
Forgalmazó
Ignátz Húskereskedelmi Kft.
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.