
Gergely Ostya
Citromízű krémmel töltött ostya
150 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Citromízű krémmel töltött ostya
A Gergely Ostya Citromízű krémmel töltött ostya egy könnyed és ropogós édesség, amelyet ízletes citromkrémmel töltenek meg. Az ostya tökéletes választás lehet egy kis frissítő nassolnivalóra, akár otthon, akár útközben. Kiváló minőségű alapanyagokból készül, így biztosítva a kellemes ízélményt minden falatnál. Egyszerűen ellenállhatatlan édesség a citrusos ízek kedvelőinek!
Forgalmazói információ
A Gergely Food Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft. egy magyar vállalat, amely élelmiszergyártással és kereskedelemmel foglalkozik. Széles termékkínálatukban megtalálhatók a népszerű Gergely Ostya termékek, amelyek ízletes krémmel töltött ostyák különféle ízekben, mint például kakaós, citromos vagy mogyorós változatok. A cég nagy hangsúlyt fektet a minőségi alapanyagok használatára, és termékeiket elsősorban a magyar piacon értékesítik, ám egyre inkább jelen vannak a nemzetközi piacokon is.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Mary-Ker Pasta Kft.
2120. Dunakeszi
Belterület hrsz 8029/3
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
növényi zsír |
Cukor |
Búzaliszt |
Ivóvíz |
kukorica keményítő |
Emulgeálószer (szójalecitin) |
Tojás |
tejsavópor |
Étkezési só |
Napraforgó növényi olaj |
térfogatnövelőszer |
E500(ii) - Nátrium-hidrogén-karbonát |
Aroma |
Tápérték: 100 g
Energia | 1960 kJ/468 kCal |
Zsír | 38.2 g |
amelyből telített zsírsavak | 19.6 g |
Szénhidrát | 52.5 g |
amelyből cukor | 23.9 g |
Fehérje | g |
Só | 4.2 g |
Élelmi rost | 0.7 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Diófélék |