
Sempio
Sempio Topokki szósz, édes
150 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Sempio Topokki édes szósz
A SEMPIO Topokki Édes Szósz egy ízletes lehetőség a tteokbokki elkészítésére, amely egy népszerű koreai étel rágós rizstésztával. Ez a szósz édes és enyhén csípős ízvilágával tűnik ki, így kiváló választás azok számára, akik a fűszeres változatnál enyhébb ízeket részesítenek előnyben.
Termékjellemzők
- Ízprofil: Az édes és enyhén csípős ízek tökéletes egyensúlya, amely harmonikusan egészíti ki a rizstésztát.
- Kényelmes használat: Azonnal felhasználható, megkönnyíti a tteokbokki otthoni elkészítését, így gyorsan és egyszerűen élvezhető.
- Sokoldalú felhasználás: Nemcsak tteokbokkihoz, hanem pirított ételekhez és mártogatós szószként is kiválóan használható.
Főzési javaslatok:
- Klasszikus Tteokbokki
Hozzávalók:
- 300 g rizstészta
- 1 csésze víz
- 4 evőkanál SEMPIO Édes Topokki Szósz
- Halpogácsa (opcionális)
- Főtt tojás (opcionális)
- Zöldségek (káposzta, répa) ízlés szerint
- Szezámmag és újhagyma díszítéshez
Elkészítés:
- Rizstészta előkészítése: Főzd a rizstésztát forrásban lévő vízben 2-3 percig, amíg megpuhul.
- Szósz hozzáadása: Öntsd le a vizet, majd add hozzá az 1 csésze vizet és a 4 evőkanál SEMPIO Édes Topokki Szószt.
- Főzés: Főzd 5-7 percig, gyakran kevergetve, amíg a szósz besűrűsödik és bevonja a tésztát.
- Hozzávalók kiegészítése: Adj hozzá halpogácsát, főtt tojást és zöldségeket az extra íz és tápanyag érdekében.
- Tálalás: Melegen tálald, és szórd meg szezámmaggal vagy aprított újhagymával..
2. SEMPIO Csípős Tteokbokki Recept
Ez az autentikus koreai utcai étel a rágós rizstésztát és az ízekben gazdag csípős szószt ötvözi.
Hozzávalók:
- 300 g koreai rizstészta (tteok)
- 1 csésze víz
- 4 evőkanál SEMPIO Csípős Topokki Szósz
- 100 g szeletelt halpogácsa (opcionális)
- 2 újhagyma, aprítva
- 1 főtt tojás, félbevágva (opcionális)
- Szezámmag díszítéshez (opcionális)
Elkészítés:
- Rizstészta előkészítése: Ha hűtött vagy fagyasztott rizstésztát használsz, áztasd meleg vízben 10-20 percig, hogy megpuhuljon.
- Főzés: Forralj fel 1 csésze vizet egy serpenyőben, majd add hozzá a megpuhult rizstésztát, és főzd 2-3 percig, amíg megpuhul.
- Szósz hozzáadása: Ha szükséges, öntsd le a felesleges vizet, majd keverd hozzá a 4 evőkanál SEMPIO Csípős Topokki Szószt.
- Halpogácsa hozzáadása: Ha használsz halpogácsát, add hozzá, és főzd további 5-7 percig, folyamatosan kevergetve, amíg a szósz sűrűsödni kezd.
- Újhagyma hozzáadása: Szórd bele az aprított újhagymát, és keverd össze.
- Tálalás: Tedd egy tányérra, és ha szeretnéd, tálald félbevágott főtt tojással és szezámmaggal.
Élvezd ezt az ízgazdag és izgalmas koreai csemegét!
SEMPIO – A Koreai Konyha Szakértője
A SEMPIO egy jól ismert dél-koreai élelmiszeripari vállalat, amely széles választékban kínál szószokat, fűszereket és főzőalapanyagokat.
Főbb jellemzők:
- Hagyomány és tapasztalat: 1976 óta a koreai élelmiszeripar meghatározó szereplője.
- Széles termékkínálat: A vállalat gochujang (csípős paprikapaszta), doenjang (erjesztett szójababpaszta), szójaszószok és számos más fűszerezési megoldás gyártására specializálódott.
- Minőség és hitelesség: A SEMPIO tradicionális recepteket ötvöz a modern gyártási technológiákkal, garantálva az autentikus koreai ízvilágot.
- Nemzetközi jelenlét: A SEMPIO termékei világszerte elérhetők, így mind az otthoni szakácsok, mind a profi séfek számára tökéletes választást jelentenek.
- Innováció: A cég folyamatosan fejleszti termékeit, hogy megfeleljen a változó fogyasztói igényeknek, beleértve az egészségtudatos étrendeket is.
A SEMPIO szószai és termékei lehetővé teszik, hogy könnyedén elkészíthesd az autentikus koreai ételeket, legyen szó klasszikus tteokbokkiról vagy modern fúziós fogásokról. Próbáld ki, és fedezd fel a koreai konyha ízeit otthonod kényelmében!
Tárolás
A bontatlan szószt hűvös, száraz helyen tárold. Felbontás után hűtőben érdemes tartani a frissesség megőrzése érdekében
Forgalmazó
Velká Pecka, s.r.o.
Karolinská 654/2, Praha 8 - Karlín, 186 00
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Pirospaprika paszta |
Keményítőszirup |
víz |
Búzaliszt |
Pirosprika fűszer |
Búza |
Búzapor |
Szoláris só |
Szeszes italok |
Búzabontó kivonat |
Szójabab |
Magmaláta |
víz |
Kukoricakeményítő |
Cukor |
Fermentált szójapeptid |
Szójaszósz |
víz |
Zsírtalanított szójabab |
Egyéb fruktóz |
Szoláris só |
Szeszes italok |
Búza |
Élesztőkivonat por |
nátrium benzoát |
E955 - Szukralóz |
Ananász |
Paradicsom ketchup |
víz |
paradicsompüré |
Cukor |
Főzött ecet |
Finomított só |
Módosított keményítő |
fruktóz |
fűszer |
Búzakivonat |
Só |
Búzafehérje kivonat |
Búzaglutén |
Szoláris só |
Zsírtalanított szójabab |
Búza |
Magmaláta |
hagymakivonat |
Természetes színezék(E160c) |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 834 kJ/197 kCal |
Zsír | 0.4 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 46.2 g |
amelyből cukor | 29.7 g |
Fehérje | 1.7 g |
Só | 3.9 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szójabab |