Navigáció kihagyása

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Sempio

Sempio Vörös Paprika Paszta (Gochujang)

250 g
Ideiglenesen nem elérhető.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Kategóriák:
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Sempio Vörös Paprika Paszta (Gochujang)

Merülj el a koreai konyha gazdag és összetett világában a Sempio Piros Chili Pasztával, a Gochujanggal. Ez a mély, robusztus szósz gondosan erjesztett piros chili paprikákból, ragadós rizsből és szójababokból készül, így egy olyan gazdag és összetett ízvilágot eredményez, amely egyszerre fűszeres, édes és sós. Ez az ikonikus piros chili paszta nem csupán egy szósz, hanem sok kedvelt koreai étel szíve és lelke. Akár egy klasszikus bibimbapot készítesz, akár a tteokbokki gazdag mélységét tapasztalod meg, vagy egy extra dimenziót adsz a pörköltekhez, a Gochujang az a nélkülözhetetlen elem, amely életet lehel az ételeidbe.

A Sempio Piros Chili Paszta, a Gochujang segítségével könnyedén becsempészheted a koreai autentikus, fűszeres ízeket a mindennapi étkezéseidbe. A Gochujang intenzív ízű, ezért érdemes kis mennyiséggel kezdeni, és a saját ízlésedhez igazítani. Egy kevés is elegendő ahhoz, hogy gazdag, autentikus koreai ízeket adjon az ételeidhez.

Felhasználási javaslat

Koreai klasszikusok

  • Bibimbap: Adj egy evőkanál Sempio Gochujangot a bibimbaphoz (koreai kevert rizs), hogy autentikus, fűszeres ízt adj neki. Keverd össze a gochujangot a rizzsel, zöldségekkel és tojással, hogy gazdag, teljes ízélményt kapj.
  • Tteokbokki: Használd a gochujangot alapként a tteokbokki szószához, a népszerű koreai rizstészta falatokhoz. Keverd össze a pasztát cukorral, szójaszósszal és levessel, majd főzd benne a rizstésztákat ebben az ínycsiklandó, pikáns szószban.

Pácolók és szószok

  • Koreai BBQ: Keverd össze a Gochujangot szójaszósszal, szezámolajjal, fokhagymával és cukorral, hogy fűszeres pácolót készíts marhához, csirkéhez vagy sertéshúshoz. Hagyd pácolódni több órán keresztül a mélyebb ízért, majd grillezd tökéletesre.
  • Dipszósz: Készíts egy gyors és ínycsiklandó mártogatós szószt úgy, hogy összekevered a Gochujangot ecettel, mézzel és szezámmaggal. Tökéletes a gombócokhoz, zöldségekhez vagy grillezett ételekhez.

A márkáról

A Sempio 1946-os megalapítása óta Dél-Korea legrégebbi és legmegbízhatóbb szójaszósz- és erjesztett termékek gyártója. Az autentikus ízek iránti szenvedély és a minőség iránti elkötelezettség hajtja őket, és mindig arra törekedtek, hogy megőrizzék a gazdag koreai étkezési kultúrát. A híres szójaszószaik, doenjangjuk, erjesztett chili pasztáik és egyéb hagyományos hozzávalóik révén a Sempio a tisztaság, az autentikus ízek és a koreai konyhával való mély kapcsolat szinonimája.

Tárolás

Száraz hűvös helyen tárolandó. 

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Rizspaszta46.7 %
Rizs
Koji
víz
kukoricaszirup
Piros paprika por
víz
Szója paszta
Szója
víz
Koji
Alkohol
Búza kivonat
Szója fűszerezés
Szója
víz
Búza kivonat
Alkohol
Élesztő kivonat
Fokhagyma koncentrátum
Összes megjelenítése

Tápérték: 100 g

Energia844 kJ/200 kCal
Zsír1.4 g
amelyből telített zsírsavak0.3 g
Szénhidrát42.1 g
amelyből cukor25.2 g
Fehérje6.2 g
6.7 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Szójabab
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.