
Ráma
Rama Culinesse sütéshez és főzéshez
500 mlMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A Rama Culinesse sütéshez és főzéshez egy sokoldalú növényi alapú termék, amely kiváló választás mind sütéshez, mind főzéshez. Praktikus adagolása megkönnyíti a használatot, a zsiradék pedig tökéletes alapot biztosít, legyen szó sütemények, húsok vagy zöldségek készítéséről. Nem fröcsköl, egyenletesen sül, így segít elérni a kívánt aranybarna eredményt, és fokozza az ételek ízét.
Termelői információ
Az első tejes margarin gyártása, Unilever licensz alapján 1972-ben kezdődött Rama néven, a Növényolajipari és Mosószergyártó Vállalat Rákospalotai gyárában. Ekkor jelent meg a kocka Rama margarin. A csészés Rama 1988-ban érkezett Magyarországra, és azóta vált ketté kenyérkenéshez és sütéshez használatos margarinra. A Rama Classic összetéveszthetetlen formája és minősége ma is etalon. 1998-tól bővült a portfólió: a Rama Harmónia napraforgóolajjal, a Tejszínízű, amely gazdag és krémes, és a Tengeri Sós, ami mediterrán hangulatot varázsol a konyhába.
Tárolás
+2 és +10°C között tárolandó.
Forgalmazó
Flora Food Hungary Kft
1133 Budapest, Váci út 76. 4. emelet
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Növényi olajok és zsírok | 78 % |
repcemag | 76 % |
Teljes mértékben hidrogénezett repcemag | |
víz | |
Só | 1 % |
Emulgeálószerek | |
napraforgólecitin | |
Szójalecitin | |
Étkezési sav | |
E330 - Citromsav | |
természetes aroma | |
Színezék | |
E160a(ii) - Béta-karotin | |
a-vitamin | |
d-vitamin |
Tápérték: 100 g
Energia | 2596 kJ/631 kCal |
Zsír | 70 g |
amelyből telített zsírsavak | 6.6 g |
Szénhidrát | 0.5 g |
amelyből cukor | 0.5 g |
Fehérje | 0.5 g |
Só | 1.3 g |
Élelmi rost | g |