• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Ecover ÖKO Üvegtisztító szórófejes

500 ml
 1 879 Ft 3 758 Ft/l
Származási ország: Belgium,

Üvegre, tükörre és króm felületek tisztítására szolgáló szórófejes tisztító. Az Ecover ablaktisztító hatékonyan eltávolítja a zsírt és erősebb szennyeződéseket is.

Használat

Közvetlenül a felületre spriccelve tisztára törölhető.

Az Ecover márkáról

Az Ecover több mint egy környezetbarát termékeket gyártó nagyvállalat, ugyanis a belgiumi Malle-ban található gyár a világ első ökológiai gyára. Az építés során a következő szempontokat vették figyelembe: • a lehető legkevesebb életteret vegyék el az élővilágtól • minél kevesebb energiát használjanak a fenntartáshoz • az újrahasznosított anyagokból épült gyárban az esővíz hasznosításával működtetik a mellékhelyiségeket, zuhanyzókat • a természetet részben úgy próbálták kárpótolni az elvett élettérért, hogy a tetőre 6000 nm-nyi felületen zöld növényzetet telepítettek, amelyen most már nemcsak növények találhatók, de madarak is fészkelnek.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektőlelzárvatartandó. Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Tárolás

5˚C és 35˚C közötti hőmérsékleten tárolva, fagytól védendő.

Forgalmazó

Superio Kft.
1223 Budapest, Hűség utca 22.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.