
LR
Label Rouge bőrös lazac filé
200 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Label Rouge bőrös lazac filé
- Latin neve: Salmo salar
- Származás: Skócia akvakultúrájából (FAO 05)
Label Rouge
1992-ben a skót lazac (lat. Salmo salar) lett az első nem francia termék és az első hal, amely megkapta a kiváló minőséget és kiváló ízt garantáló Label Rouge minőségi pecsétet.
Ezt a díjat csak olyan termék kaphatja meg, amely megfelel a díj által támasztott szigorú kritériumoknak. E kritériumok közé tartozik többek között a nyomonkövetés a tenyésztő gazdságtól az értékesítési pontig.
A Scottish Label Rouge lazac ízletes húsát a szigorúan ellenőrzött tenyésztési feltételeknek köszönheti.
Tárolás
0-(+4)°C között tárolandó.
Forgalmazó
Aspius spol. s r.o.
K Třešňovce 1155, 252 10 Mníšek pod Brdy, Czech Republic
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Lazac |
Tápérték: 100 g
Energia | 871 kJ/205 kCal |
Zsír | 13.4 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 0 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 13.4 g |
Só | 0.3 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Hal |