
Ősi cseh szalonna, szeletelt
100 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 10 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Tradicionális cseh ízek, tökéletes füstölt szalonna szeletekben!
Az Ősi cseh szalonna egy igazi különlegesség, amely a cseh szalonnakészítés hagyományait őrzi. Finoman füstölt, gazdag ízvilágú szalonna, amely tökéletesen passzol szendvicsekhez, hidegtálakhoz vagy akár egy gyors reggeli mellé. A szeletelt kiszerelés megkönnyíti a felhasználást, így azonnal élvezheted ezt az ínycsiklandó finomságot.
Miért válaszd az Ősi cseh szalonnát?
- Hagyományos cseh recept alapján készült, finom füstölt ízzel
- Kiváló minőségű, lédús szalonna
- Tökéletes szendvicsekhez, hidegtálakhoz vagy főzéshez
- Praktikus, szeletelt kiszerelés a könnyű fogyasztásért
Élvezd a cseh szalonna gazdag ízét, amely bármely étkezést különlegessé varázsol!
Tárolás
1- és +5C közt tárolandó.
Forgalmazó
MP Krasno Hranická 430/34
Krásno nad Bečvou 757 01 Valašské Meziříčí
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Sertéshús | 70 % |
Ivóvíz | |
Étkezési só | |
Burgonyakeményítő | |
Sertéshús fehérje | |
Cukor | |
Stabilizátorok | |
E450 - Difoszfátok | |
E451 - Nátrium-trifoszfátok és kálium-trifoszfátok | |
sűrítő anyagok | |
E407a - Euchema-gumi | |
E407 - Karragén | |
E415 - Xantángumi | |
antioxidánsok | |
E301 - Nátrium-aszkorbát | |
E316 - Nátrium-eritorbinsav | |
Ízfokozó | |
E621 - Mononátrium-glutamát | |
Tartósítószer | |
E250 - Nátrium-nitrit | |
Dextróz | |
füstaroma | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1080 kJ/258 kCal |
Zsír | 22 g |
amelyből telített zsírsavak | 5.8 g |
Szénhidrát | 2 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 15 g |
Só | 2.5 g |
Élelmi rost | g |