• Kedves Kiflis! Rendelj kedden vagy szerdán (legkésőbb csütörtöki átvétellel), és amennyiben fizettél szállítási díjat, kreditben jóváírjuk a fiókodban utólag, 72 órán belül.

Vivino szolgáltatás értékelése

Pannonhalmi Főapátság Tricollis Rosé 2021 13%

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 2 499 Ft 3 332 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Legújabb évjáratú rozéjuk egy meleg évjárat bora, amely behízelgő, népszerű jegyeit a Merlot-Cabernet fajtáktól örökli, míg nélkülözhetetlen frissességéért a Pinor noir felel. Tiszta és vibráló frissítőital, amit a szépen beérett szőlőknek köszönhetően gazdag ízvilág vastagít.

Jellemzők

  • Száraz rozébor.
  • 13%-os alkoholtartalmú.
  • 2021-es évjárat.
  • Pannonhalmi borvidékről.
  • Ajánljuk olaszos ételek mellé.

Leírás

Védett eredetű száraz rozébor.

Termékinformáció

Gyermekek elől elzárva tárolandó. 10-12°C-on fogyasszuk.

Termelői információ

Pannonhalmi Apátsági Pincészet ültetvényeiről származó szőlő feldolgozására a közel 2000 négyzetméter alapterületű, a monostor tövében épült új pincében és borházban kerül sor, amely Szent Márton hegyének délkeleti lábánál helyezkedik el. A szőlő feldolgozásához illetve a bor érleléséhez tájba illő, a domborzati viszonyokat jól kihasználó komplexum épült, amely lehetővé teszi, hogy a Pincészetbe látogatók teljes betekintést nyerhessenek a borászati munkába és annak eredményeibe.

A fajtaszerkezetnek megfelelő pincetechnológia évente több mint 300.000 palack minőségi bor készítésére alkalmas. Olyan rendhagyó borászati eljárást vezettek be, amely alkalmazott szőlőfajtáik magas minőségi potenciálját a legteljesebb mértékben megőrzi. Ennek alapja a négyszintes feldolgozó-épület, ahol lehetőség nyílik a gravitációs anyagmozgatásra. A fehérszőlő mustja a temperált korrózióálló acél erjesztőtérbe kerül, a kékszőlő erjedését fakádak és szabályozható hőmérsékletű fémtartályok szolgálják, a kierjedt vörösborok érlelésére pedig a hegy belsejébe nyúló pinceágak állnak rendelkezésre, de egyes fehérborok is ott érlelődnek kisfahordóban.

Tárolás

7-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó

Budapest Bortársaság Kft.
1112 Budapest,
Kőérberki út 36.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.