Herbow

Herbow Mosóparfüm Tündér Baba 200ml

40 mosás
1 549 Ft 39 Ft/mosás

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 1 239 Ft
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Herbow Mosóparfüm Tündér Baba 200ml

Növényi bázisú textilöblítő-szuperkoncentrátum a gyermekkorunk tisztaságát idéző felejthetetlen babapúder és a gyógyító kamillavirág simogató aromájának összhangjával. Egyedisége, hogy nemcsak illatosít, mint általában a mosóparfümök, hanem növényi eredetű textil kondicionáló, lágyító alapanyagokat tartalmaz, melyek a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívái.

  • Gazdaságos és tudatos választás, hiszen a 200 ml-es kiszerelés 40 mosáshoz elegendő
  • Hosszantartó, kellemes illatot biztosít
  • Kamilla illat
  • Természetazonos illóolajok felhasználásával
  • Természetes eredetű ápoló és szövetlágyító hatóanyagokkal
  • Vegán

Használat

  1. Használat előtt felrázandó.
  2. Önts 5 ml-t (fél kupak) a mosógép öblítőrekeszébe.
  3. Ne öntsd a koncentrátumot közvetlenül a ruhára!

Termelői információ

A Herbow márka a szeretet által kelt életre, családi és személyes tapasztalatok indították el. A termékfejlesztés ötletét az egyik Alapító gyermekei iránt érzett szeretete, gondoskodása ihlette, aki kislánya érzékeny bőrének köszönhetően 2012-ben a gyermekorvos javaslatára kezdett el mosódióval mosni. A rendszeres használat során a bőrkiütések lassan elhalványultak és néhány héten belül eltűntek.

E tapasztalat volt az alapja a kutatásoknak, és a közel 3 évig tartó fejlesztést és több mint 4500 kg ruha próbamosását követően született meg a mosódió alapú környezetbarát termékek széles választéka. 2016-ban került bevezetésre a mosódiós labda, amely azonnali siker volt a fogyasztók körében. Napjainkra a Herbow a folyamatos termékfejlesztések során egy stabil, megbízható márkává fejlődött a háztartási vegyi áruk piacán, termékeinket vásárlók ezrei használják országszerte és már a határainkon túl is. A siker a Herbow alapítóinak azon elkötelezettségének köszönhető, hogy a lehető legjobb alapanyagok felhasználásával készült termékeket kínáljuk, melyek összhangban állnak alapvető értékeinkkel: tisztelet, szakértelem, természetesség.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Kerüld a gőzök belélegzését. Amyl cinnamal-t,4-tert-butylcyclohexyl acetate-t, citronellol-t, coumarint-t, D-limonene-t, hydroxycitronellal-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Tárolás

5 - 35˚C közötti hőmérsékleten tárolva, fagytól védendő.

Forgalmazó

Herbow International Zrt.
4400 Nyíregyháza Derkovits út 106/C


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5-15% kationos felületaktív anyagok
<5% Nemionos Felületaktív Anyagok
Természetazonos illatszerek
amyl cinnamal
citronellol
limonene
Növényi eredetű emulgeálószer
növényi kondicionáló
tartósítószerek