Herbow

Herbow Mosóparfüm Holdfényes éj 200ml

40 mosás
1 699 Ft 42 Ft/mosás

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Herbow Mosóparfüm Holdfényes éj 200ml

Növényi bázisú textilöblítő-szuperkoncentrátum, egy szenvedélyes illatkompozíció a napfényes és virágillattól mámoros hangulathoz. A levendula találkozása az elegáns rózsával. Egyedisége, hogy nemcsak illatosít, mint általában a mosóparfümök, hanem növényi eredetű textil kondicionáló, lágyító alapanyagokat tartalmaz, melyek a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívái. Gazdaságos és tudatos választás, hiszen a 200 ml-es kiszerelés 40 mosáshoz elegendő. Hosszantartó, kellemes illatot biztosít.

  • Természetazonos illóolajok felhasználásával
  • Természetes eredetű ápoló és szövetlágyító hatóanyagokkal
  • Vegán

Használat

Önts 5 ml-t (fél kupak) a mosógép öblítőrekeszébe. Ne öntsd a koncentrátumot közvetlenül a ruhára. Használat előtt felrázandó.

Termelői információ

A Herbow márka a szeretet által kelt életre, családi és személyes tapasztalatok indították el. A termékfejlesztés ötletét az egyik Alapító gyermekei iránt érzett szeretete, gondoskodása ihlette, aki kislánya érzékeny bőrének köszönhetően 2012-ben a gyermekorvos javaslatára kezdett el mosódióval mosni. A rendszeres használat során a bőrkiütések lassan elhalványultak és néhány héten belül eltűntek.

E tapasztalat volt az alapja a kutatásoknak, és a közel 3 évig tartó fejlesztést és több mint 4500 kg ruha próbamosását követően született meg a mosódió alapú környezetbarát termékek széles választéka. 2016-ban került bevezetésre a mosódiós labda, amely azonnali siker volt a fogyasztók körében. Napjainkra a Herbow a folyamatos termékfejlesztések során egy stabil, megbízható márkává fejlődött a háztartási vegyi áruk piacán, termékeinket vásárlók ezrei használják országszerte és már a határainkon túl is. A siker a Herbow alapítóinak azon elkötelezettségének köszönhető, hogy a lehető legjobb alapanyagok felhasználásával készült termékeket kínáljuk, melyek összhangban állnak alapvető értékeinkkel: tisztelet, szakértelem, természetesség.

Biztonsági figyelmeztetés

Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Kerüld a gőzök belélegzését. Ha bőrre kerül, ajánlatos lemosni bő szappanos vízzel Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén orvosi ellátást kell kérni. Linalool, Citronellol, Geraniol, D-limonene tartalmú. Allergiás reakciót válthat ki.

Tárolás

5 - 35˚C közötti hőmérsékleten tárolva, fagytól védendő.

Forgalmazó

Herbow International Zrt.
4400 Nyíregyháza, Derkovits út 106/C


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

5-15% kationos felületaktív anyagok
<5% Nemionos Felületaktív Anyagok
Természetazonos illatszerek
linalool
citronellol
geraniol
limonene
Növényi eredetű emulgeálószer
növényi kondicionáló
tartósítószerek