
Hajdú
Hajdú kashkawan sajt natúr
200 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Hajdú kashkawan sajt natúr
A Hajdú Kashkawan Sajt Natúr egy tradicionális, félkemény sajt, amely a kashkawan sajtokra jellemző selymes textúrával és gazdag, telt ízvilággal rendelkezik. Natúr változata mindenféle fűszerezés nélkül, a sajt természetes ízének kiemelésére fókuszál, így a sajt szerelmesei tisztán élvezhetik a tej lágy, krémes ízét.
Felhasználási javaslat
- Szendvicsekhez: Tökéletes választás szendvicsekhez, pirítósokhoz, ahol a sajt krémessége dominál.
- Salátákhoz: Kockázva vagy reszelve, salátákhoz adva lágy, de karakteres ízt biztosít.
- Sajt- és hidegtálakra: Kiválóan passzol borok mellé, hidegtálakra szeletelve, ahol a sajt tiszta íze érvényesül.
- Főzéshez: Reszelve vagy szeletelve tésztákhoz, rakott ételekhez, pizzákhoz használható, hogy gazdagabbá tegye az ételeket.
Előnyök
- Tiszta, natúr íz: A natúr kashkawan sajt lehetővé teszi, hogy a tej természetes íze és aromája érvényesüljön, mindenféle fűszer nélkül.
- Sokoldalú felhasználás: Akár hidegen, akár melegen használva, sokféle ételhez illeszthető.
- Hajdú minőség: A Hajdú márka garantálja a kiváló minőséget és a gondosan válogatott alapanyagokat, amelyekből hagyományos módszerekkel készítik el a sajtot.
A Hajdú Kashkawan Sajt Natúr egy igazi kincs a sajtok világában, amely minden ételt gazdagabbá és különlegesebbé tesz. Natúr íze révén bármilyen ételben felhasználható, vagy önmagában is tökéletesen élvezhető.
Termelői információ
A Kőröstej Kft. 1991-ben alakult, mára Magyarország legnagyobb sajtgyártó vállalatává és egyik legjelentősebb élelmiszer-exportőrévé vált. Munkatársaik létszáma meghaladja az 1000 főt.
Évente több mint 110 millió liter kiváló minőségű, kizárólag magyar tejgazdaságokból származó tejet dolgoznak fel a barcsi, hajdúböszörményi és kőröstetétleni üzemeikben, míg a Baranya megyei Kacsótán ömlesztett sajtokat készítenek. A vállalat évente 40 ezer tonna sajtot gyárt, mely közel a magyar sajtfogyasztás felével egyenértékű.
A Hajdú márka a Kőröstej csoport zászlóshajója. A megnevezés a magyar tejiparban sok-sok évtizedes múltra tekint vissza, mivel az 1957-ben alakult Hajdú Megyei Tejipari Vállalat a rendszerváltást követő átalakulásáig az egyik legnagyobb magyar tejipari vállalat volt Magyarországon. Így a „Hajdú” márkanév immár több mint 50 éve fogalom Magyarországon.
Tárolás
2 - 5°C közötti hőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Kőröstej Kft.
2745 Kőröstetétlen
Abonyi út 2.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
pasztőrözött tehéntej |
Étkezési só |
Szilárdító anyag |
E509 - Kalcium-klorid |
tejoltó |
kultúra |
Tápérték: 100 g
Energia | 1449 kJ/349 kCal |
Zsír | 27 g |
amelyből telített zsírsavak | 17.6 g |
Szénhidrát | 1.5 g |
amelyből cukor | 1.5 g |
Fehérje | 25 g |
Só | 1.5 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |