Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Pap Kolbászműhely, Green mangalica csípős szalámi

kb. 340 g

kb

 3 397 Ft 9 990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pap Kolbászműhely, Green mangalica csípős szalámi

A Pap Kolbászműhely Green mangalica csípős szalámija prémium minőségű mangalica sertéshúsból készül. Ez a különleges szalámi a mangalica hús természetes zsírjának és a gondosan kiválasztott fűszerek harmonikus kombinációjának köszönhetően gazdag, intenzív ízvilágot kínál. A szalámi jellegzetes csípősségét a paprika és más fűszerek adják, amelyek tökéletesen kiegészítik a mangalica hús természetes ízét. Az érlelési folyamat során a szalámi egyedi, mély ízvilágot és kellemes textúrát nyer.

Felhasználási javaslat:

  • Hidegtálakhoz: Tálaljuk vékonyra szeletelve sajtok, olajbogyók és friss zöldségek mellé egy hidegtál részeként.
  • Szendvicsekhez: Készítsünk belőle ízletes, csípős szendvicseket, például friss kenyérrel, sajttal és zöldségekkel.
  • Borkorcsolyaként: Kiváló választás borkorcsolyaként, különösen jól párosítható testes vörösborokkal vagy érett fehérborokkal.
  • Pizza és tésztaételekhez: Gazdagítsa pizzák, tésztaételek vagy saláták ízvilágát a csípős szalámi szeleteivel.

Előnyök:

  • Prémium mangalica hús: A mangalica sertés híres különleges zsírösszetételéről és magas minőségéről, amely gazdagabb, mélyebb ízvilágot biztosít.
  • Csípős íz: A szalámi gondosan kiegyensúlyozott fűszerezése, különösen a paprika, kellemes csípősséget ad, amely nem túl erős, de határozottan jelen van.
  • Érlelés: A hagyományos érlelési technika mélyebb, összetettebb ízprofilt ad a szaláminak, amitől még különlegesebb és egyedibb lesz.
  • Természetes összetevők: A szalámi természetes alapanyagokból készül, mesterséges adalékanyagok nélkül, garantálva a tiszta és természetes ízélményt.

A Pap Kolbászműhely Green mangalica csípős szalámija ideális választás mindazok számára, akik szeretik a fűszeresebb, intenzív ízű szalámikat. Élvezd a mangalica hús különleges zamatát és a fűszerek finom összhangját, mely minden falatot felejthetetlenné tesz!

 

Termelői információ

A Pap Műhely emberi léptékhez mérten működik, ahol a minőség nem csak azért minőség, mert marketing, hanem azért, mert valóban az. A Műhely az a hely, ahol tényleg húsból és tényleg fával dolgoznak. A Műhely kolbászt és szalámit gyárt, különböző kivitelben és kaliberben, hagyományos eljárással sertés, szürkemarha és szarvas alapanyagból, minden kizárólag hazai beszerzésből. A cég elkötlezett a kifejezetten innovatív megoldások mellett, úgy, mint passzív ház- és napelemrendszer, hulladékhőfelhasználás, csapadékvíz újrahasznosítás és környezetkímélő csomagolás.

Tárolás

Hűtve tárolandó.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 56 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Mangalica 80%-os hús
mangalica szalonna
Konyhasó
csípős paprika
csemege paprika
őrölt feketebors
Fokhagymapor
őrölt kömény
szőlőcukor

Tápérték: 100 g

Energia2089 kJ/499 kCal
Zsír52 g
amelyből telített zsírsavak19 g
Szénhidrát0.5 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje23 g
2 g
Élelmi rost g