
Ubomi
UBOMI koffeinmentes szemeskávé (CO2 koffeinmentesítési eljárással)
250 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Xtra ár:
3104 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
UBOMI koffeinmentes szemeskávé CO2
Élvezd gazdag ízét és aromáját ennek a koffeinmentes kávénak, tökéletes azok számára, akik szívesen ízlelik meg kedvenc kávéjukat anélkül, hogy a koffein felpörgetné őket. Kávéjukat gondosan készítik el egy kíméletes CO2 koffeinmentesítési eljárással, melynek köszönhetően a kávé megőrzi természetes ízprofilját és aromáját, biztosítva ezzel a kielégítő élményt minden kortyban. Indulj el egy ízes utazásra, amely egyetlen származási helyről, Honduras kávéültetvényein termesztett Arabica babból származik.
CO2 Koffeinmentesítési Eljárás
A koffeinmentesítési eljárás szén-dioxidot (CO2) használ a koffein kíméletes eltávolítására a kávébabból, miközben megőrzi annak tulajdonságait. A babokat magas nyomású szén-dioxidnak teszik ki. Ez a CO2 oldószerként működik, szelektíven kivonva a koffeint a babokból, miközben megőrzi a többi ízvegyületet. A koffeinnel teli CO2-t ezután elválasztják a kávébabból, így koffeinmentes babok maradnak minimális íz- és aroma-veszteséggel. A CO2 koffeinmentesítés más módszerekkel ellentétben kíméletes a babokkal szemben, megőrizve azok integritását és minőségét.
Savasság
Minden kávébab természetesen előforduló savakat tartalmaz. A kávé egy gyümölcs, ahol a savak jelenléte tipikus. Az Arabica babokban általában több sav található, mint a Robusta babokban. A pörkölés mértéke is befolyásolja a kávé savasságát. A világos pörkölésű kávéban a savak jobban kiemelkednek, mint a sötét pörkölésű kávéban. Ez a savasság azonban nem a hibás pörkölés jele, épp ellenkezőleg, kellemes gyümölcsös ízt ad a kávénak. Azok, akik kedvelik a fűszeresebb és frissítőbb ízt, nagyra értékelik a magas savtartalmú kávét. Azoknak, akik egy fűszeresebb csészét preferálnak, tele ízzel és egy csipetnyi csokoládéval, alacsony savtartalmú kávét ajánlunk.
Pörkölési szint
A pörkölési szint megmutatja, milyen erősen pörkölték a babokat. Általában minél alacsonyabb a pörkölési szint, annál savasabb a kávé - friss, gyümölcsös ízvilág jellemzi. Minél magasabb a pörkölési szint, annál kifejezettebb a kávé íze - erős kávéíz csokoládé aláfestéssel.
Az Ubomiról
A Ubomi márka mindent összeköt. Kiemelve a kávé származási helyét a világ különböző pontjairól kínál kávét. Minőségi, fenntartható kávé megfelelő áron, az első otthon komposztálható kapszulában.
A Ubomi kapszulák 100% biológiai alapúak és alumíniummentesek, így otthon is komposztálhatóak! Miután elfogyasztottad kávéd, egyszerűen dobd a kerti komposztra. Egy fentartható jövőt támogatsz, ha a Ubomi kávékapszulát választod.
A minőségi kávé fogyasztása nem feltétlen jelenti a vékony pénztárcát. Ennek tökéletes példája az Ubomi. Az Ubomi nem csak egy márka. A varázsa az árában, ízében és fenntarthatóságában rejlik, melyet imádni fogsz.
Még egy fun fact – tudtad, hogy a Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudio, Fjoru és Maso! Márkák mind a Rohlik Group tagjai? Nem? Nem tudod, mit hagysz ki! Próbáld ki – 10-ből 10 kifli ajánlásával.
A UBOMI márkáról
A Minges pörkölő egy német gyökerekkel rendelkező családi vállalkozás, melynek története 1932-ig nyúlik vissza. A cég filozófiája prémium kávé - bab, őrölt és kávékapszula - gyártása és értékesítése. A kávébab finomítása kíméletes, hosszú pörkölési folyamat során történik, a „Jó dolgok sokáig tartanak” mottó szerint.
Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Minges Kaffeerösterei GmbH
Németország, Industriering 17, D-96149 Breitengüßbach
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Koffeinmentes arabica kávé | 100 % |