
Fresco di Forno
Fresco di Forno Caprese
300 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Caprese
Ismerd meg a friss és ízletes Caprese salátát, mely az olasz konyha egyik klasszikusa! A Caprese saláta alapját a friss mozzarella sajt, paradicsom és bazsalikom adják, melyeket olívaolaj és balsamicó szósz öntet tesz teljessé. Ez a könnyű és ízletes saláta tökéletes választás egy könnyű vacsorához vagy előételként.
Elkészítési javaslat:
- Előkészítés: A friss mozzarella sajtot vékony szeletekre vágjuk, a paradicsomot szeletekre és a bazsalikomot apróra tépkedjük.
- Öntet: Öntsünk olívaolajat és balsamicó szószt a salátára ízlés szerint.
- Tálalás: Szervírozzuk azonnal friss kenyérrel vagy mint előételként.
Elkészítési javaslat:
Sütőben:
- Melegítsd elő a sütőt 230°C-ra.
- Távolítsd el a termék fóliáját és papírszalagját.
- Süsd a terméket előmelegített sütőben 10 percig, vagy amíg teljesen átmelegszik és a kívánt hőmérsékletet eléri.
Mikrohullámú sütőben:
- Távolítsd el a termék fóliáját és papírszalagját.
- Melegítsd a terméket a kívánt hőfok eléréséig mikrohullámú sütőben. Ajánlott teljesítmény: kb. 800 W-on, maximum 3 percig.
- Tálalás előtt győződj meg róla, hogy a termék teljesen átmelegedett-e, és mindenhol azonos hőmérsékletű.
Felhasználási javaslat: A Caprese saláta tökéletes előétel vagy könnyű vacsora lehet, különösen a nyári hónapokban, amikor a paradicsom és a bazsalikom szezonja van. A mozzarella sajt lágy textúrája és enyhe íze kiválóan harmonizál a friss zöldségekkel és az olívaolajjal.
Termelői információ
A Fresco di Fono Kft. megalapításának a célja az volt – ahogy az a nevében is benne van -, hogy frissen, a sütőből, friss alapanyagokból, otthon akár pár perc alatt elkészíthető, tartalmas készételeket tudjon gyártani a piaci igényeknek megfelelően. Termékeiket otthon a saját sütődben (vagy grillfunkciós mikrohullámú sütőben) sütheted készre, így az ételt mindig frissen tudod tálalni, időt és energiát megtakarítva, önfeledten élvezve a receptúrák ízélményeit. Az ételeket gazdag feltéttel készítik elő, így nincs szükség plusz alapanyag felhasználására (mint sokszor más mirelit termék esetén). A cégcsoport nem áll meg, céljuk a portfólió további bővítése.
Tárolás
0-5°C között tárolandó
Forgalmazó
Fresco di Forno Kft
2073 Tök hrsz 03/50
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Főtt durumtészta | 53 % |
Ivóvíz | |
Durum száraztészta | |
Tésztaipari durumbúzadara | |
Ivóvíz | |
finomított repceétolaj | |
paradicsomszósz | 26 % |
Hámozott, darabolt paradicsom készítmény | 78 % |
Felkockázott paradicsom | |
paradicsomlé | |
Étkezési só | |
Savanyúságot szabályozó anyag | |
E330 - Citromsav | |
Vöröshagyma | |
Zúzott fokhagyma készítmény | |
Fokhagyma | 90 % |
Étkezési só | |
Antioxidáns | |
aszkorbinsav | |
finomított repceétolaj | |
Étkezési só | |
őrölt feketebors | |
Morzsolt bazsalikom | |
Sajtos besamell szósz | |
Besamell szósz | 96 % |
Teljes tej | |
Tejszín | |
Búzaliszt | |
Módosított tápiókakeményítő | |
Étkezési só | |
Étkezési só | |
Grana Padano OEM SAJT | 3 % |
Nyers tehéntej | |
Étkezési só | |
oltóenzim | |
Tartósítószer | |
Lizozim (tojásból) | |
extraszűz olívaolaj | |
Étkezési só | |
Fenyőmag | |
Fokhagyma | |
Étkezési sav | |
E270 - Tejsav | |
Antioxidáns | |
aszkorbinsav | |
Tartósítószer | |
E200 - Szorbinsav | |
Pizza mozzarella sajt | 6 % |
pasztőrözött tej | |
Étkezési só | |
tejoltó enzim | |
Élő sajtkultúra | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 776 kJ/185 kCal |
Zsír | 7.6 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.12 g |
Szénhidrát | 22.5 g |
amelyből cukor | 2.3 g |
Fehérje | 6.1 g |
Só | 0.8 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Tej |
Diófélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Szójabab |
Zeller |
Mustár |
Szezámmag |
Puhatestűek |