
Fresco di Forno
Fresco di Forno Caprese
300 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Caprese
Ismerd meg a friss és ízletes Caprese salátát, mely az olasz konyha egyik klasszikusa! A Caprese saláta alapját a friss mozzarella sajt, paradicsom és bazsalikom adják, melyeket olívaolaj és balsamicó szósz öntet tesz teljessé. Ez a könnyű és ízletes saláta tökéletes választás egy könnyű vacsorához vagy előételként.
Elkészítési javaslat:
- Előkészítés: A friss mozzarella sajtot vékony szeletekre vágjuk, a paradicsomot szeletekre és a bazsalikomot apróra tépkedjük.
- Öntet: Öntsünk olívaolajat és balsamicó szószt a salátára ízlés szerint.
- Tálalás: Szervírozzuk azonnal friss kenyérrel vagy mint előételként.
Elkészítési javaslat:
Mikrohullámú sütőben:
- Távolítsd el a termék fóliáját és papírszalagját.
- Melegítsd a terméket a kívánt hőfok eléréséig mikrohullámú sütőben. Ajánlott teljesítmény: kb. 800 W-on, maximum 3 percig.
- Tálalás előtt győződj meg róla, hogy a termék teljesen átmelegedett-e, és mindenhol azonos hőmérsékletű.
Felhasználási javaslat: A Caprese saláta tökéletes előétel vagy könnyű vacsora lehet, különösen a nyári hónapokban, amikor a paradicsom és a bazsalikom szezonja van. A mozzarella sajt lágy textúrája és enyhe íze kiválóan harmonizál a friss zöldségekkel és az olívaolajjal.
Termelői információ
A Fresco di Fono Kft. megalapításának a célja az volt – ahogy az a nevében is benne van -, hogy frissen, a sütőből, friss alapanyagokból, otthon akár pár perc alatt elkészíthető, tartalmas készételeket tudjon gyártani a piaci igényeknek megfelelően. Termékeiket otthon a saját sütődben (vagy grillfunkciós mikrohullámú sütőben) sütheted készre, így az ételt mindig frissen tudod tálalni, időt és energiát megtakarítva, önfeledten élvezve a receptúrák ízélményeit. Az ételeket gazdag feltéttel készítik elő, így nincs szükség plusz alapanyag felhasználására (mint sokszor más mirelit termék esetén). A cégcsoport nem áll meg, céljuk a portfólió további bővítése.
Tárolás
0-5°C között tárolandó
Forgalmazó
Fresco di Forno Kft
2073 Tök hrsz 03/50
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Főtt durumtészta | 53 % |
| Ivóvíz | |
| Durum száraztészta | |
| Tésztaipari durumbúzadara | |
| Ivóvíz | |
| finomított repceétolaj | |
| paradicsomszósz | 26 % |
| Hámozott, darabolt paradicsom készítmény | 78 % |
| Felkockázott paradicsom | |
| paradicsomlé | |
| Étkezési só | |
| Savanyúságot szabályozó anyag | |
| E330 - Citromsav | |
| Vöröshagyma | |
| Zúzott fokhagyma készítmény | |
| Fokhagyma | 90 % |
| Étkezési só | |
| Antioxidáns | |
| aszkorbinsav | |
| finomított repceétolaj | |
| Étkezési só | |
| őrölt feketebors | |
| Morzsolt bazsalikom | |
| Sajtos besamell szósz | |
| Besamell szósz | 96 % |
| Teljes tej | |
| Tejszín | |
| Búzaliszt | |
| Módosított tápiókakeményítő | |
| Étkezési só | |
| Étkezési só | |
| Grana Padano OEM SAJT | 3 % |
| Nyers tehéntej | |
| Étkezési só | |
| oltóenzim | |
| Tartósítószer | |
| Lizozim (tojásból) | |
| extraszűz olívaolaj | |
| Étkezési só | |
| Fenyőmag | |
| Fokhagyma | |
| Étkezési sav | |
| E270 - Tejsav | |
| Antioxidáns | |
| aszkorbinsav | |
| Tartósítószer | |
| E200 - Szorbinsav | |
| Pizza mozzarella sajt | 6 % |
| pasztőrözött tej | |
| Étkezési só | |
| tejoltó enzim | |
| Élő sajtkultúra | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 776 kJ/185 kCal |
| Zsír | 7.6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 2.12 g |
| Szénhidrát | 22.5 g |
| amelyből cukor | 2.3 g |
| Fehérje | 6.1 g |
| Só | 0.8 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Tej |
| Diófélék |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Földimogyoró |
| Szójabab |
| Zeller |
| Mustár |
| Szezámmag |
| Puhatestűek |